Mit keres a magyar válogatott csatára a Real-sztárok között?

2024. február 23. 18:45

Óriási megtiszteltetés.

2024. február 23. 18:45

Hatalmas megtiszteltetés érte Ádám Martint, az Ulszan Hyundai válogatott támadóját, aki az ázsiai Bajnokok Ligája negyeddöntőit hirdető plakáton dél-koreai együttesének az arcaként feltűnik a Real Madrid korábbi BL-győztes sztárjai, Cristiano Ronaldo és Karim Benzema mellett.

Mint ismert, Ádámék kettős győzelemmel, 5–1-es összesítéssel jutottak tovább a japán Kofu ellen, így ott lehetnek a sorozat negyeddöntőjében. A legjobb nyolc között majd a szintén dél-koreai Jeonbukkal találkoznak. Cristiano Ronaldo szaúdi csapata, az al-Nasszr az al-Ainnal, Karim Benzema szaúdi együttese, az al-Ittihad a bajnoki riválissal, az al-Hilallal, míg a kínai Shandong a japán Yokohamával ütközik meg.

Az első mérkőzéseket március 4-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik meg.

Ázsiai Bajnokok Ligája 2023-2024
a negyeddöntő párosításai:
Ulszan Hyundai (dél-koreai)–Jeonbuk (dél-koreai)
al-Nasszr (szaúdi)–al-Ain (egyesült arab emírségekbeli)
al-Ittihad (szaúdi)–al-Hilal (szaúdi)
Shandong (kínai)–Yokohama (japán)

Mint arról korábban a Mandiner is beszámolt, Ádám Martin néhány hete a köztelevízió kérdésére klubcsapatával kapcsolatban elmondta, hogy egy rövid, de intenzív felkészülésen vannak túl. „Idén nehezebb dolgunk lesz, mint tavaly, mert sok új játékos érkezett, szinte a fél csapat kicserélődött, ráadásul a riválisaink jól erősítettek. Mozgalmas szezon vár ránk” – fogalmazott a labdarúgó.

Ezt is ajánljuk a témában

Azt is elárulta, az új idényben szeretne többet szerepelni, mint tavaly, de erre nem lát sok esélyt, mert posztriválisa, Dzsu Min Kju tavaly gólkirály lett.

A válogatott támadó az idényre húsz gólt és egy jó Eb-szereplést kívánt magának, és utóbbi valószínűleg nagy lökést adhatna karrierjének.

A magyar labdarúgó harmadik idényét kezdi meg Dél-Koreában, de a vártnál kevesebb játéklehetőség miatt többször is felvetődött, hogy Európába igazol. A télen azonban végül nem akart váltani, viszont bízik benne, hogy erre egy sikeres Eb-szerepléssel az eddigieknél is jobb esélyei lesznek.

Fotó: TheAFChub/Instagram-képmentés

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jovanazugy
2024. február 24. 06:12 Szerkesztve
Ádám Martin mint ázsiai, Cristiano Ronaldo meg arab. Tényleg ők az arcai azon földrész csapatának? Nem is úgy néznek ki, nem is beszélik a nyelvet. Mint ha nekünk a válogatottnak Loic Nego arcát raknák be. Mindenesetre gratulálok neki, mert ez nem kis teljesítmény.
Zubkov
2024. február 23. 20:30
Hajrá Martin!
Sztrovacsek
2024. február 23. 18:51
Hajrá Fradi!
Pandaka pygmaea
2024. február 23. 18:49
"Mit keres a magyar válogatott csatára a Real-sztárok között?" Sokat. :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!