Óriási hibát követett el Cristiano Ronaldo (VIDEÓ)

2024. március 13. 20:05

Súlyos következménye lett a dolognak.

2024. március 13. 20:05
Nassr's Portuguese forward #07 Cristiano Ronaldo reacts during the Saudi Pro League football match between Al-Ittihad and Al-Nassr at King Abdullah Sports City Stadium in Jeddah on December 26, 2023. (Photo by AFP)

A világ valaha volt egyik legnagyobb labdarúgója kihagyta a világ valaha volt egyik legnagyobb helyzetét. Cristiano Ronaldo óriásit hibázott az Ázsiai Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében, és csapata, a szaúdi Al-Nasszr részben ezért is esett ki a versenysorozatból. A portugál támadó együttese egygólos hátrányban fogadta az egyesült arab emírségekbeli al-Ain csapatát a második mérkőzésen, és az első játékrész végén már három góllal állt jobban az ellenfél. 

Ronaldóék azonban egyenlítettek, sőt kiharcolták a hosszabbítást. Ronaldo előtt ekkor adódott óriási esély, hogy még a rendes játékidőben továbbjusson csapata, ám az ötszörös aranylabdás labdarúgó a kapus kezéről kipattanó labdát nagyjából három és fél méterről a kapu mellé lőtte. Az Al-Nasszr nem szerzett újabb gólt, tizenegyesekkel pedig az ellenfél ment tovább a Bel-ben. 

Íme Ronaldo óriási hibája: 

Nyitókép: AFP

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 23:01
🍓 ️ ­­A­­ ­d­ö­g­­ö­s­ ­l­­á­n­­y­­­o­­k­­ ­­v­­­á­­r­n­­­a­­­k­­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­­𝗪­­­𝗪­­­.­­­𝗖­𝗨­­𝗠𝟰­­.­­𝗙­­𝗨­­𝗡
angolpuska
2024. március 13. 21:10
És most legyen öngyilkos? Amúgy tizenegyesekkel estek ki. Szar a cikk és a cím is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!