Gazdag Dániel gólrekorder lett Philadelphiában

2024. május 02. 07:20

A magyar labdarúgó lett az Union történetének legtöbb gólt szerző labdarúgója.

2024. május 02. 07:20
Philadelphia Union v Los Angeles Football Club: - 2022 MLS Cup Final

Nyitókép: Omar Vega/Getty Images

Gazdag Dániel ismét gólt szerzett, azonban csapata, a Philadelphia Union 3-2-re vesztett a vendég Seattle Sounderssel szemben az észak-amerikai profi labdarúgó ligában (MLS) – írta meg a csakafoci.hu. A magyar válogatott labdarúgó 57. gólját szerezte a Philadelphia Union mezében, és ezzel az egyesület történetének legtöbb gólt szerző labdarúgója lett – közölte honlapján a klub. 

A Philadelphia gyenge teljesítményt nyújtott az első félidőben, a Sounders csapata 3-0-ra vezetett a szünetig, de a második félidőben, az 55. percben a házigazda csapat tudott szépíteni, majd két perccel később a magyar válogatott támadó fejjel talált be, csökkentve ezzel a különbséget.

Gazdag a 65. percben ugyan ismét gólt szerzett, de a találatát les miatt érvénytelenítették, így a csapata nem tudott kiegyenlíteni a mérkőzés végéig. 

A 28 éves magyar futballista ezzel 57. gólját is megszerezte az Union mezében, ezáltal klubrekordot állított fel, az idei szezonban pedig nyolcadik meccsén hatodik bajnoki gólját jegyezte.

 Philadelphia jelebleg 13 ponttal a Keleti főcsoport hetedik helyén áll.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antallmiki
2024. május 02. 07:38
Épp erről próbáltam meg regélni a napokban nektek, csak hát a Szopó-Dóm féle hájpvonat elvitte a józan ítélőképességetek. Ez a srác, ez a Gazdag Dani, sokkal jobb játékos mint a házikedvenc felhájpolt Szopó-Dóm, de üzletileg kevésbé sikeres. Ezért van az, hogy egy gólképtelen Szopót ajnároztok, nem azt aki mutat is valamit a pályán. Ez a fiú az összes meccsét végig játssza és nem fárad el nem fásult mint a Szopó-Dóm, az utolsó 10 meccsén egyszer volt, hogy csak 45 percet játszott. Gazdag három idény alatt szerzett több mint 50 gólt, Szópó egy-másfél szezon alatt meg hármat. Gólpasszból van Gazdagnak 17, míg Szopónak csak 2. És akkor még bele sem számoltam a válogatottban nyújtott kiemelkedő szereplését. További jó Szopó-Dóm hájpolást kívánok nektek, meg annak a tehetséges, ám végtelenül túltajongott Szopónak is. talán 15 év alatt képes lesz utolérni ezt a magyar gyöngyszemet!
buckafej-2
2024. május 02. 07:37
Nem értem a pénzen kívül mi haszna, hogy ott játszik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!