„Sokkolt a hír” – így reagált Guardiola Klopp bejelentésére (VIDEÓ)

2024. január 28. 06:11

A Manchester City edzője szerint a német tréner az egész Premier League-nek hiányozni fog.

2024. január 28. 06:11

Jürgen Klopp pénteken jelentette be, hogy a szezon végén távozik a Liverpool kispadjáról. Mindenkit váratlanul ért a hír, de egyből elkezdődtek a találgatások, vajon ki lesz Szoboszlai Dominikék új edzője. A jelöltekről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Josep Guardiolát a pénteki, Tottehnam ellen megnyert mérkőzés után kérdezték, mit szól német kollégája lemondásához. „Jobban fogok aludni” – kezdte a választ a spanyol szakember. 

Sokkolt a hír, ahogy szerintem mindenki mást is, hiányozni fog”

– tette hozzá, majd megjegyezte: Jürgen Klopp bejelentésével a Manchester City egy része is elveszik, hiszen nélküle és a Liverpool nélkül a City közbemúltbeli teljesítménye is nehezen értelmezhető.

Szerinte a német edző az egész Premier League-nek hiányozni fog. „A karizmája, a személyisége és különösen az, ahogyan a csapatai játszanak. Természetesen a legjobbakat kívánom neki.” Guardiola szerint Klopp vissza fog térni, mert a futballnak szüksége van ilyen személyiségekre, mint ő.

Nyitókép: OLI SCARFF / AFP

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paenumbra
2024. január 28. 10:33
Szaudi csicska.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!