Ezzel nehéz lenne vitatkozni: Klopp őszinte véleményt mondott egyre valószínűbb utódjáról

2024. április 26. 14:35

A Liverpool szezon végén távozó menedzserét egy holland szakember válthatja.

2024. április 26. 14:35
Liverpool's German head coach Jurgen Klopp reacts during a press conference on the eve of a UEFA Champions League Group E football match against Royale Union Saint Gilloise in Brussels on December 13, 2023.

Fotó: Laurie Dieffembacq/AFP

Ahogy arról beszámoltunk, egyre valószínűbb, hogy a Feyenoord jelenlegi trénere, a holland Arne Slot váltja a liverpooli kispadról nyáron távozó Jürgen Kloppot a Vörösöknél.

Ezt is ajánljuk a témában

A német menedzser a West Ham elleni találkozó előtti sajtótájékoztatón kapott egy kérdést lehetséges utódjáról és nem tért ki a válasz elől. Klopp méltatta a holland szakember futballjának minőségét, hozzátéve, hogy potenciális jelölt kinevezése „nagyon jó” a Liverpool számára.

Nem veszek részt a kiválasztási folyamatban, de szeretném, hogy ha ő venné át a helyemet, mert ide akar jönni. Szeretem, ahogy a csapata futballozik.

Annyit hallottam róla, hogy jó ember. Alig várom a klub döntését, bízom benne, hogy ő lesz a megoldás. Legalábbis nagyon jól hangzik” – tette hozzá a pihenésre vágyó német.

Klopp azt is hangsúlyozta, az utód szempontjából még jól is jön, ha nem nyerik meg a bajnokságot, mert az új edzőnek így lesz hová fejlődnie a csapattal. Ez megkönnyítheti Slot első szezonját az Anfielden.

„Ez a világ legjobb munkája, sok sikert kívánok neki. Igazság szerint segít, ha nem végezünk idén a csúcson, mert így lesz hova fejlődni” – vallotta meg őszintén Jürgen Klopp.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2024. április 26. 15:56
Szándékosan rontotta le a csapatot. Ócska, szélhámos.
llnnhegyi
2024. április 26. 15:54
Klopp elmenekül, totális bukta.
zakar zoltán béla
2024. április 26. 15:23
Pilhál György: Régi-új ötlet: magyar NBI-et! Ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(SZERDA MAGYAR NEMZET)
akkor ki
2024. április 26. 15:05
Nem kell félreérteni. Csupán őszintén elmondta a tutit. Ha megnyerik az összes kupát (Carabao, FA, LE és PL) és biztos, hogy Klopp távozik, szerintetek az új edzőnek milyen kihívásai lesznek??? Ja, hogy újrázzon mind a 4 kupában, sőt EL helyett BL-t nyerjen. Nem fog menni, a Citynek is nehéz lett volna, ki is esett a BL-ből, nem még a Poolnak. Jelenleg a City a csúsz, igaz nem szeretem a focijukat, de úgy tűnik Gardiola taktikája beválik, mert szerintem a PL bajnok esélyesei.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!