Lavrov: Az USA ki akarja végezni Putyint

2022. december 27. 08:18

„Úgy tűnik, teljesen lemondtak minden tisztességről” – fogalmazott az orosz külügyminiszter.

2022. december 27. 08:18
null

A Pentagon „meg nem nevezett tisztviselőinek” nyilatkozatai szerint a Kremlre „lefejező csapást” akartak mérni, amely valójában az orosz államfő fizikai megsemmisítését jelenti – mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter a TASZSZ szerint.

„Washington ment a legmesszebbre:

amely esetben Lavrov szerint valójában az orosz államfő fizikai megsemmisítésének veszélyéről beszélünk. „Ha valakinek valóban van ilyen ötlete, akkor annak nagyon alaposan át kell gondolnia az ilyen tervek lehetséges következményeit” – fogalmazott Lavrov.

Az orosz külügyminisztérium vezetője emellett felidézte a nyugati atomfenyegetéseket:

– fogalmazott. Emlékeztetett, hogy Liz Truss a választás előtti vitában minden kétséget kizáróan kijelentette: készen áll egy atomcsapás elrendelésére. Szergej Lavrov úgy véli, hogy Volodimir Zelenszkij  beleegyezett abba, hogy a NATO-országok megelőző nukleáris csapásokat követeljenek Oroszország ellen. 

Nyitókép: AFP

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
confitür
2022. december 28. 14:24
Az amerikai bankároknak semmi sem szent. Akik nem nekik dolgoznak,halálra vannak ítélve. Abraham Lincoln, John Kennedy, Ronald Reagen, János Pál,Olof Palme, stb...
Armageddon
2022. december 28. 08:03
Szerencsétlen lavór! Mit nem delirál már megint!
Supertramp
2022. december 27. 21:21
Bandera
Fed74
2022. december 27. 20:49
Vonyítsatok Putyin szopó fideszes kutyák, van miért! Köcsögök!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!