Czutor Zoltán: Magyarországnak nincs esélye kilábalnia abból a bűzlő pokolból, ahol most tart (VIDEÓ)

2024. május 01. 13:59

A zenész beszélt Magyar Péterről és Dopemanről is.

2024. május 01. 13:59

Nyitókép: Czutor Zoltán kemény kritikát fogalmazott meg a NER-rel szemben. Fotó: Youtube/képernyőfotó

Czutor Zoltán zenész és moralista – legalábbis ez szerepelt a neve alatt meghatározásként – volt a vendége a Frisshirek podcastjének. A Belmondo zenekar énekese meglehetősen borús képet festett Magyarországról, a beszélgetés közben például megállapította: „Magyarországnak nincs esélye kilábalnia abból a bűzlő pokolból, ahol most tart intellektuálisan és értékrend tekintetében anélkül a több tízezer vagy több százezer ambiciózus magyar fiatal nélkül, akik elhagyták vagy elhagyni kényszerültek az országot.”

A közéleti diskurzuson Magyar Péter feltűnése is szóba került, akivel kapcsolatban Czutor azt mondta, várakozó állásponton van, majd hozzá tette: 

Mindegy, hogy ki váltja le a NER-t, de le kell váltani.” 

Ezt is ajánljuk a témában

Czutor Zoltán (jobbra) Dopeman-ról is elmondta a véleményét.
Fotó: Youtube/képernyőfotó

A Fidesz 14 éves működését is ecsetelte, szerinte az utóbbi években a NER révén a „trambulinról történik a belehugyozás a medencébe.” A magát konzervatívnak és kereszténynek tartó zenész azt is kifejtette, idő után elege lett a különböző tüntetésekből: „Nem bulizni kellene ezeken a rendezvényeken, hanem keményen beszólni” – fogalmazott Czutor. Azt is elmondta, lett volna lehetősége arra, hogy beálljon a NER-be, ám tőle nem lett volna hiteles. Ennél a pontnál a műsorvezető szóba hozta Pityinger Lászlót, vagyis Dopemant, aki egyre többször inkább dicséri a Fideszt és Orbán Viktort, minthogy ostorozná. Czutor szerint 

„Pityinger Lacinál inkább egy hosszú, súlyos csalódási folyamat következő szükségszerű lépése volt, hogy itt tart, ahol tart.” 

Czutor Zoltán szerint a zenészek nagy része egzisztenciális kényszerből tagozódik be a NER-be. Ő nem, majd azt is elárulta, ennek ellenére a Belmondo zenekar is kap alkalmanként állami támogatást. 

Ezt is ajánljuk a témában

Itt nézheti meg a videót:

 

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2024. május 02. 15:45
Ki a fasz ez a majom? Ismerni kéne? A csótány országlásáról mi a véleménye? Idióta barom!
tompika-2
2024. május 02. 07:55
"Mindegy, hogy ki váltja le a NER-t, de le kell váltani." Micsoda egy rossz duma ez! Pont ugyanaz, mint a "fogjuk meg és vigyétek". A gyáva pária maga nem mer tenni, de várja a messiást, aki majd helyette cselekszik, mindamellett hergel a zavarkeltésre. Tipikus libsi attitűd. Ráadásul ha a fele igaz lenne annak, amit mond, akkor sokkal többen lennének azok, akik ugranának "cselekedni" az ilyesfajta beszédre, azonban egy szava sem igaz, tehát nincs is ki ugrana. Ez a Czutor is csak egyhelyben.
catalina11
2024. május 02. 07:36
Magyarországnak nincs esélye kilábalnia abból a bűzlő pokolból, ahol most tart " mondá Czutor a bűzmirigy...
Krupp Skya
2024. május 01. 21:23
Nagyon okos bácsi, nagy valószínűséggel ő szarta a spanyol viaszt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!