Krokodiltámadás a Balatonon

2011. október 03. 09:23

Egy krokodil két embert sebesített meg Balatonszárszón, a Krokodil Zoo nevű hüllőházban vasárnap - adta hírül a Magyar Televízió Híradója. Mindkét férfi sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, az ügyet a rendőrség is vizsgálja.

2011. október 03. 09:23

Két embert sebesített meg egy százötven kilós, több mint két méter hosszú krokodil Balatonszárszón, a Krokodil Zoo nevű hüllőházban vasárnap. A Magyar Televízió Híradója arról számolt be, hogy egy hüllőt hoztak Franciaországból a hüllőházba, és éppen el akarták helyezni az új lakhelyén, amikor a ragadozó rátámadt költöztetőire.

Pécsi Tibor, a hely tulajdonosa szerint nem történt harapás, a sérülteket ellátó orvos szerint viszont igen. A Híradó stábja jelen volt a támadáskor, rögzítette is azt, Pécsi Tibor azonban megtiltotta a felvételek bemutatását és nyilatkozni sem akart. A mentők a két, erősen vérző férfit a siófoki kórházba szállították, ahol Ahmed Safar sebész főorvos elmondta: a két férfi szakított, harapott jellegű sebeket szenvedett.

A baleset áldozatainak sérülései nyolc napon túl gyógyulnak, sebeiket össze kellett varrni, de hazamehettek. Az ügyet a rendőrség is vizsgálja, a tulajt pedig kihallgatták.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. október 03. 15:42
http://www.youtube.com/watch?v=6ZhHHVsAnI4 1.18 -tól jön a lényeg
GY. F.űegér
2011. október 03. 14:54
"ahol Ahmed Safar sebész főorvos elmondta: a két férfi szakított, harapott jellegű sebeket szenvedett." Jó, az egyik férfi úgy megharapta a másikat, hogy végül szakítottak, de hogy jön ide a krokodil? És honnan tudta a balhét előre a Híradó? Zavaros, nagyon zavaros.
fersala
2011. október 03. 14:30
Jó a cím.Nem félrevezető és hazug.
Honfi-fi
2011. október 03. 10:28
jó a kép a címe lehetne: baráti kézfogás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!