Így lopták el a padon hagyott pénztárcát a magyar fürdőben (VIDEÓ)

2024. május 07. 10:16

A vádlott nő a családja jelenlétében gátlástalanul tulajdonította el a tárcát.

2024. május 07. 10:16
null

Nyitókép: Képernyőkép/Magyarország Ügyészsége Youtube-oldal

 

Hétfőn került fel Magyarország Ügyészségének Youtube-oldalára az a videó, amiben látható, ahogy még 2023 nyarán a komáromi Brigetio Gyógyfürdőben ellopják az egyik vendég pénztárcáját, amit a pár méterrel arrébb lévő padon hagyott – írja az Index

Jól kivehető a videóból, hogy egy másik vendég – a családja jelenlétében – eltulajdonítja a pár méterrel arrébb lévő padon hagyott tárcát.

 „A vád szerint a sértett jegyet vásárolt a pénztárban, majd leült a padra, és maga mellé tette a pénztárcáját, amelyben összesen 130 ezer forint, bankkártya és személyes iratai voltak – ez már Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivőjének közleményéből derült ki.

A férfi mikor észrevette, hogy nincs meg a tárcája, visszament a padhoz, de már csak a hűlt helyét lelte. A vádlott nő a pénztárcában lévő készpénzt elköltötte, a benne lévő bankkártyákat és iratokat a tárcával együtt kidobta. A Komáromi Járási Ügyészség közérdekű munkabüntetést kért az asszonyra, és az okozott kár megtérítését.

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­g­a­­­z­i n­­­i­­­m­­f­o­­­m­­á­­­n­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Mindenhova
2024. május 08. 09:32
Kommentelőknek: Tévedésben vagytok. Nehogy már az legyen a bűnös aki feledékeny! Ha kirakok 100.000 csilliárdnyi vagyont ahhoz sincs senkinek semmi köze. A született tolvajokak meg le kell darálni, olyan büntetéseket kellene kiszabni, h. már attól is rettegjen ha meglát egy elhagyott pénztárcát.
Mandiner444hu
2024. május 07. 15:17
Kórházban fosztogatott a cigány - alvó betegek telefonjait lopta el éjszaka Négy rendbeli kifosztás, három év szabadságvesztés. Fellebbezett. Alvó betegeket fosztogatott éjszaka egy budai kórházban az a férfi, akit 3 év börtönre ítélt az elsőfokú bíróság - tudatta a Fővárosi Főügyészség az MTI-vel közleményben kedden. Az ítélet szerint a 36 éves vádlott április 23-án éjszaka surrant be egy budai kórház több kórtermébe, elvette az alvó betegek mobiltelefonjait összesen 175 ezer forint értékben.
Patika
2024. május 07. 15:11
Istenem kevés vót a seggélly...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!