Bombariadó Szlovákiában: magyar iskolásokat is súlyosan megfenyegettek az iszlamisták

2024. május 07. 10:52

„A városaitokban a mudzsáhidok megölnek benneteket, bárhol is vagytok. Az iskola területén bomba van” – írták az iskolákba eljuttatott e-mailben.

2024. május 07. 10:52

A nyitókép illusztráció. Fotó: ROBERT NEMETI / ANADOLU / ANADOLU VIA AFP

Pozsony megyében a Malackai, Szenci és Bazini járás iskoláiban jelentettek bombariadót – tájékoztatott a Pozsonyi Megyei Rendőrség szóvivője, Silvia Šimková. 

A Ma7 arról számolt be, hogy szülői bejelentések alapján bombariadó miatt kiürítették a jókai, nádszegi, zsigárdi és hidaskürti iskolákat is.

A lap régiós tudósítójának értesülései szerint a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) is kint van a helyszínen, jelenleg a Felső- és Alsószeli iskolákat vizsgálják át, a Galántai járásban több iskolát evakuálták, a gyerekek egyelőre kint vannak az iskolaudvarokon.

Értesülések szerint az iskolákba az alábbi szlovák nyelven írt e-maileket juttatták el:

A városaitokban a mudzsáhidok megölnek benneteket, bárhol is vagytok. Az iskola területén bomba van.

A fájdalmas vég utolér benneteket. Harcosaink jó céllal érkeztek, hogy elhozzák nektek az iszlám vallást. Végeredményben az üdvösség az iszlámban van, nem a ti hamis vallásaitokban.

Amikor a testvéreink a rendszer miatt menekültek, ti lezártátok a határaitokat. Azt gondoltátok, hogy ez megvéd benneteket a teremtőtökkel való találkozástól?

Most itt vagyunk az egész országotokban. Csak az a lehetőségetek van, hogy csatlakoztok hozzánk, vagy megadjátok magatokat, vagy meghaltok.

És jaj annak, aki agressziót követ el ellenünk.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­­I­­­g­a­­z­­­i n­­­i­­­m­f­o­­­m­­á­n­i­­á­k­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­­­𝐅­𝐔­­𝐍
csapláros
2024. május 07. 17:46 Szerkesztve
Zsolakomaromcsapláros 2024. május 07. 11:50 ..."a nemetorszagi torokok is igy asszimilalodtak mint a borsodi rezboruek"... Lényegesen KEVÉSBÉ asszimilálódnak a németországi törökök. Nálunk a cigányság kultúrája átfedésben van a keresztény kultúrával ezért az asszimilálódásuk MEGFELELŐ feltételek mellett biztosított a törökökével szemben. Lásd a megkeresztelkedettek, az 1/3-ad részben már teljesen asszimilálódottak, a nógrádi 200 éve letelepedett FÖLDMŰVELŐ cigányok, a közmunkára foghatóságuk révén ma már konzervgyárat működtetnek, a helyi napközi, öregek otthonának, a községi igazgatásnak és elhordásra nevelnek állatokat, termelnek zöldséget, gyümölcsöt.
oberennsinnen49
2024. május 07. 15:23
Ha hápog, akkor kacsa, úgy értve, hogy az iszlamista mudzsahedek valódiak lettek volna. Annyira voltak azok valódiak, mint, hogy június 21-ére várható az évszázad hóvihara a Hortobágyon. Viszont, hogy éppenséggel az ellent - a kinek az érdeke? - lett itt megvillantva, az biztos, annyira, mint, hogy június 21. az év egyik legmelegebb napja.
sersem
2024. május 07. 14:32
Elveszik a segíjt a fajtátoktol, aztán lesz nagy sírás azonnal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!