Drónos ételkiszállítást vezet be a Foodora

2024. március 16. 22:30

A vállalat szerint az új szolgáltatás a hét minden napján elérhető lesz.

2024. március 16. 22:30

Nyitókép: YouTube

Két másik kisebb vállalattal összefogva, drónos élelmiszer-kiszállításba kezdett a Foodora Svédországban – számolt be az Infostart. A vállalat szerint a drónos kiszállítások a hét minden napján elérhetőek lesznek, az elkövetkező hónapokban pedig egyre bővül az érintett éttermeknek és üzleteknek a száma. Elsőként a Stockholm közeli, szigetekkel tagolt Värmdö területét választották ki a drónos kiszállítások helyszínéül. A Foodora célja a további terjeszkedésen keresztül az, hogy 

a nehezen megközelíthető területeken is ugyanazt a szolgáltatást nyújthassák, mint a nagyvárosokban

„A gyors házhozszállítás számunkra demokratikus kérdés – bárhol is tartózkodik az ember az országban, lehetővé kell tenni, hogy gyorsan hozzájusson ahhoz, amire szüksége van, például gyógyszerekhez vagy a napi bevásárláshoz. Ez a lehetőség nem csak azok számára kell, hogy elérhető legyen, akik a nagyvárosokban élnek” – fogalmazta meg indokaikat Daniel Gustafsson Raba, a svéd Foodora logisztikai igazgatója.

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szintetikus
2024. március 18. 08:16
akkor már drónról is zabálhatnak a szoponcok XD
Zsolt75
2024. március 17. 10:08
Gyááá, more, hozd a hálót!
lendvaiildiko
2024. március 17. 08:48
Lehet, hogy át akarja törni a NO GO zónák határait a FOODORA. Amúgy itthon is bevezethetné ezt a módszert. Hiába adtam meg a címemet, 5 házzal arrébb akasztotta fel az emberi kiszállító. Amikor reklamáltam, elérhetetlenek lettek.
Gullwing
2024. március 17. 07:22
És mit fog kiszállítani, egy sajtos szendvicset?? Már ásványvizet nem lehet hozzá rendelni mert nem birná el...🤣
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!