Szóvivő: Gorka nem hagyja el a Fehér Házat

2017. május 02. 09:34

A Fehér Ház szóvivője tagadta a Gorka Sebestyén távozásával kapcsolatos híreket. Sean Spicer hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: nem hinné, hogy a nemzetbiztonsági tanácsadó mostanában elhagyná a Fehér Házat.

2017. május 02. 09:34

A Fehér Ház szóvivője hétfőn reagált arra a hírre, hogy Gorka Sebestyénnek ott kell hagynia a Fehér Házat. Vasárnap ugyanis a CNN-nek több kormányzati tisztviselő is megerősítette, hogy Gorkának távoznia kell, mert az elmúlt időben től sok botrányt kavart.

Sean Spicernek a sajtótájékoztatóján tették fel a kérdést: miért kell a magyar származású nemzetbiztonsági tanácsadónak elhagynia a pozícióját. A szóvívő erre cáfolva a sajtóértesüléseket elmondta, hogy „jelenleg még nem történt személyi bejelentés” az üggyel kapcsolatban. „Nem hiszem, hogy Gorka mostanában elhagyná a Fehér Házat” – tette hozzá.

A nemzetbiztosági tanácsadót az elmúlt időszakban több támadás is érte. Először a beiktatási ünnepélyen azzal keltett feltünést, hgy a Vitézi Rend kitűzőjét viselte. Később a múltjával kapcsolatban fogalmazódtak meg aggályok, miután kiderült, hogy 2002-ben kitették egy magyar parlamenti bizottságból, ugyanis a személyét nemzetbiztonsági kockázatnak minősítették, emrt egyetemistaként egy brit hírszerző csoporttal volt kapcsolatban.

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antioxi
2017. május 02. 15:05
Hehehe. Avagy Charles Gati és a magyar bibsi népség hiába vetett be minden szemétséget.
Morgen
2017. május 02. 11:26
Egyszer csak azt halljuk, hogy a CNN lesz az USA Népszabija. :-)))))
balbako_
2017. május 02. 11:06
Akkor ez a Soros kísérlet is beszart?
Anonymtalan
2017. május 02. 10:16
" Vasárnap ugyanis a CNN-nek több kormányzati tisztviselő is megerősítette, hogy Gorkának távoznia kell, mert az elmúlt időben től sok botrányt kavart." Ez kb. akkor olyan, mint amikor nállunk az index.hu, 24.hu, atv-nek nyilatkoznak nevük elhallgatását kérő kormányzati források.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!