Honvédelmi miniszter: Ennek a háborúnak rövid távon nem lesz katonai megoldása

2023. augusztus 01. 17:12

Miről tárgyalt az MCC Feszten Sebastian Kurz volt osztrák kancellárral? Miért fegyverkezünk, ha békepártiak vagyunk? Hogy áll a honvédség megújítása? Interjúnk Szalay-Bobrovniczky Kristóffal.

2023. augusztus 01. 17:12
null
Kacsoh Dániel

***

A magyar haderő korszakváltáson megy keresztül, a ciklus végére erősebb, határozottabb, felkészültebb lesz a szervezet – hangsúlyozta a hétvégi MCC Feszten Szalay-Bobrovniczky Kristóf. A honvédelmi miniszterrel előadását követően készítettünk interjút.

A beszélgetés itt megtekinthető:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
xyz123-2
2023. augusztus 03. 16:16
Aki a haderőben szolgál akár tartalékosként, akár hivatásosként, alapkiképzést kap, ennek a bajtársi közösségnek a részévé válik, és felelősséget érez a haza védelme iránt, tenni akar – s alapvetően ilyen embereket keresünk –, az az ország lelki állapotára is nagyon jó hatással van” – fogalmazott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a mandiner.hu-nak. Én ilyen voltam Szalay, aztán hirtelen 2011-ben a Hende-Benkő álompáros jól megköszönte a több évtizedes becsületes szolgálatot, majd elvette a szolgálati nyugdíjat. Ti semmit sem változtok, igérgetni azt tudtok, aztán megy az ember a szemeteskosárba
Isten jobb keze
2023. augusztus 01. 23:31
Igen Kristóf meg sok pénz ami a kaszinókból befolyik.. ugye.. Rohadás..
Lajoss
2023. augusztus 01. 20:47
Kaszinóbohóc oligarcha.A Czinege et.többet értett a hadügyekhez..:)
EX_Terminator
2023. augusztus 01. 19:29
Ezekkel a FÉRGEKKEL csak egyféle játék volt van, és az idők végzetéig marad! És SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN ne is álmodjanak róla, hogy bármi más vége lehet! https://www.youtube.com/watch?v=dQcQonPqs9Q https://www.youtube.com/watch?v=wCHg-ixrPCE
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!