Oldják meg az etyekiek, ha másfelé akarják a kisvasutat

2016. november 01. 10:09

Etyeken többen is tiltakoznak a felcsúti kisvasút meghosszabbítása ellen. A miniszterelnöki megbízott azt írta: Etyek a saját pénzén átterveztetheti a nyomvonalat – amiről egyébként értesítést sem kaptak.

2016. november 01. 10:09

Mi is írtunk róla korábban, hogy Etyek felé hosszabbodna meg a felcsúti kisvasút, de úgy, hogy többek között keresztülvágna egy birtokon. A miniszterelnöki megbízott az etyekieknek elmondta: ha nem tetszik nekik, terveztessék át az útvonalat a saját pénzükön.

Összesen 209 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szúnyog
2016. november 03. 18:39
Semmi értelme nincsen az Etyek-Felcsút szakasznak. (Sőt: A Felcsút-Alcsút szakasznak sincs értelme.)
gudmen
2016. november 02. 20:30
i
hátakkor
2016. november 02. 06:49
Az etyeki kisvasútnak az lenne a lényege, hogy összekötné Etyeket a nagyvasúttal. Főleg, hogy a Déli megmarad. Egészen életszerű, hogy egy budai lakos kibringázik Etyekre borozgatni, de vissza már nincs kedve, ereje Budára tekerni, vagy csak leesik már a gépről és felteszi magát, meg a cangát is egy kisvasútra és átszáll a nagyvasútra és eljut Kelenföldig, vagy a Déliig. Ha sokat támadják a kisvasútit, akkor Bicskéig, meg Biatorbágyig kell elvinni.
noMores
2016. november 02. 04:27
Ide vezet a "munkaalapu tarsadalom". Hogy ostoba fajankok vedik a rakosista szemelyi kultuszt. Mikozben zuhanunk: http://tenytar.blog.hu/2016/11/01/ellovasbol_sereghajto_ideje_lenne_leszamolni_a_szocializmussal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!