Hol van az igazság?

2023. január 11. 20:10

Gyurcsány Ferenc a mai napig a megbánás legcsekélyebb jelét sem mutatja, sőt, a „demokrata européer” szerepében tetszelegve rendületlenül dolgozik azon, hogy visszatérjen a hatalomba.

2023. január 11. 20:10
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Elkísértük utolsó útjára Nagy Lászlót, 2006 egyik testileg-lelkileg megnyomorított áldozatát, aki rövid élete végéig, szeme világát veszítve szenvedte a Gyurcsány Ferenc miniszterelnöksége alatti példátlan rendőrterror fizikai és lelki következményeit.

Eközben a rendszerváltoztatást követő időszak legsúlyosabb demokrácia-krízise következmények nélkül maradt, nemzetközi visszhangja alig volt, és Gyurcsány Ferenc a mai napig a megbánás legcsekélyebb jelét sem mutatja, sőt, a »demokrata européer« szerepében tetszelegve rendületlenül dolgozik azon, hogy visszatérjen a hatalomba.

Hol van a jogállamiságra kényes hazai és nemzetközi közvélemény?

Hol van az igazság?”

Nyitókép: Tarnai Richárd Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. január 15. 20:43
Szóljatok a köpcösnek, vagy poltnak, vagy vargának. Rajtuk múlott, múlik, nem rajtunk. Minket átvertek már 2010-ben, mert nem ezt ígérték. Aljasok ők is, mint a böszme.
dezilluzionista
2023. január 12. 11:12
Uncsi.
Gyugyesz
2023. január 12. 02:24
Demokráciát! (Nem gyurcsányosat, igazit)
-Zsolt-
2023. január 12. 01:43
Zsuzsikának semmi se szent. Ha kell egy hullát is meglovagol + kiteszi a ravatal képét, csak hogy tudjon egy jót gyurcsányozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!