Lukácsi Katalin lesz Márki-Zay és Gyurcsány közös jelöltje, pedig tavaly még úgy vélte: nélkülük „garantált a siker”

2024. április 25. 11:51

Visszatért Lukácsi Katalin, de még hogy: három olyan szervezet is jelöli, amibe korábban beleszállt. Nézzük!

2024. április 25. 11:51
null

(A nyitóképet Lukácsi Katalin bocsátotta rendelkezésünkre; készítette: Malatinszky Dávid)

A Gulyáságyú média számolt be arról, hogy Lukácsi Katalin visszatért, egész pontosan Juhász Péter, egykori Együtt – a Korszakváltók Pártja elnök csapatában indul Budapest V. kerületében képviselőjelöltként. A portál is felhívja arra a figyelmet, hogy Lukácsi nyolc évvel ezelőtt, még a KDNP tagjaként egy demonstráción vett részt Juhász Péter házánál, azt firtatva, hogy miből telik Juhásznak az ingatlanra. Lukácsi erre a következőt felelte: „manapság nem csak én vagyok rá a példa, hogy rossz döntések után is van lehetőség tiszta lelkiismerettel politizálni.”

A teljes képhez hozzátartozik, hogy Lukácsi a Momentum–DK–Mindenki Magyarországa Néppárt–Nép Pártján–Párbeszéd-Zöldek közös jelöltje. Ez mindössze azért lehet érdekes, mert tavaly még így nyilatkozott két jelölő szervezet, a DK és az MMM vezetőjéről:

Önkritikusan írom, tanulság a jövőre nézve: Gyurcsány Ferenc és Márki-Zay Péter nélkül garantált a siker”.

A DK-hoz fűződő viszonya eddig sem volt felhőtlen, volt alkalom, amikor „bolsevik pártkéntírta le a a politikai közösséget. Márki-Zay Péterrel kapcsolatban jóval pozitívabb hangvételben nyilatkozott, de hamar elillant a varázs: a választást követően arról nyilatkozott, „megbánta már, hogy Messiáshoz hasonlította” a hódmezővásárhelyi polgármestert, akit rossz vezetőnek tart. Nem meglepő ezek után, hogy kilépett az MMM-ből, ahol alelnöki pozícióban dolgozott. 

Ennek ellenére úgy tűnik, Lukácsi Katalin a mostani önkormányzati választáson mégis elfogadja mind az MMM, mind a DK támogatását. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­­ ­­d­­ö­­g­ö­­s­­ ­­l­­­á­n­­y­o­k­­ ­­v­­­á­r­n­a­­k­ ­r­­­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­𝗡
bagoly-29
2024. április 25. 15:30
Hosszú haj, rövid ész! Rá pont érvényes.
Türelem
2024. április 25. 15:20
Ez az az értékrend nélküli, személyiségzavaros picsa?
Haramia
2024. április 25. 15:01
Nem finnyás a néni. Vastag bőr. Önámítás. Erős gyomor.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!