Az időközi választások eredményei darabokra tépik a vágyvezérelt ellenzéki óhajfutamot

2022. szeptember 19. 12:47

„Elfogyott a levegő.” „Nincs már meg a bizalom.” „ A választók elfordultak a kormánypártoktól”.

2022. szeptember 19. 12:47
null
Dömötör Csaba
Facebook

„»Elfogyott a levegő.« »Nincs már meg a bizalom.« » A választók elfordultak a kormánypártoktól«. Hányszor és hányszor hallgatjuk ezeket a megfejtéseket a parlamenti patkó túloldaláról, a Városháza környékéről és baloldali véleményvezérektől is.

Az időközi választások eredményei darabokra tépik ezt a vágyvezérelt ellenzéki óhajfutamot.

Ha csak a budapesti időközi választások eredményét nézzük az elmúlt hetekből, a helyzet a következő: a Fidesz jelöltjei 11-ből 9 helyen győztek. Olyan helyeken, ahol állandóan azt sugallják, hogy még csak keresnivalónk sincs.

A tegnapi zuglói körzetben például úgy nyert a fideszes képviselőjelölt, hogy 2019-ben itt még csak 33 százalékot kapott a kormánypárt. A XI. kerületben, az Orosz Anna által hátrahagyott körzetben úgy kapott közel 52 százalékot a Fidesz jelöltje, hogy a momentumos politikus három éve még 54 százalékot ért el.

Ebből is látszik, hogy szüntelen támadások, EP-jelentések, háborús időszak és szankciós terhek ide vagy oda, nincs olyan helye az országnak, ahol ne lehetnének győzelmi reményeink. Sokak munkája van ebben és egy közös meggyőződés: minden körülmények között Magyarország az első.

Gratulálunk a győztes jelölteknek!”

Nyitóképen: Békemenetelők. Forrás: MTI / Bruzák Noémi

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Európai téridő
2022. szeptember 20. 07:53
"Ennyit a budapesti önkori választásokról. Ugyan ezt csináltátok,csak nagyba az országoson. "Voksturizmus: egy magánklinikába költöztek fideszesek a választások előtt Budapest I. kerületében Hatvan szavazattal nyert a Fidesz, kellett ehhez a Fidelitas alelnökének és barátainak beköltözése is a kerületbe. A módszert letesztelték, és vélhetően használni is fogják a jövőben." - Ugynaz pepitában, emlékezzünk csak a 2019-es önkori választáskori "borkaizásra", hülyelvtárs.
Szittya66
2022. szeptember 19. 19:01
Lehet mindenkinek magyaráznia a saját szája íze szerint az eredményeket, de végső soron mégis Dömötörnek van igaza. Labdarúgó mérkőzésen azt kiabálná a B-közép, hogy: Nézzetek a táblára!
Namond
2022. szeptember 19. 18:44
Vasárnap három időközi választás volt az országban. Kettőben a Fidesz jelöltje nyert, Zuglóban és Lágymányoson, és ezekről az eredményekről nagy lelkesen be is számolt az összes orbánista lap, gazdagréti körzetben ellenzéki győzelem született. Orbán kormánya az elhallgatás sumákoló kormánya, asszisztál hozzá a FOS és NOS teljes médiája, a korrekt és teljeskörű tájékoztatás helyett?
kovácslajos1930
2022. szeptember 19. 14:58
Szegény becsapott nyugdíjasok miután a kajára kifizetik a nyugdíjat és fűtésre nem marad pénzük, a hideg lakásban átgondolják, hogy 12 év Fidesz Kánaán után miért kell fázniuk, miért lopták el a svájci indexálás pénzét, és miért fognak max. 12 %-ot emelni 20 %-os inflációnál és sorolhatnám a propaganda által agymosott réteget, na ha ezeknek felnyílik a szeme...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!