A kormányzati meghallgatásokon nem az a lényeges, amit megír a sajtó, hanem amit nem

2022. május 19. 16:04

Például, hogy mire nem válaszolnak a jövőbeli miniszterek!

2022. május 19. 16:04
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„A kormányzati meghallgatásokon nem az a lényeges, amit megír a sajtó, hanem amit nem, hogy mire nem válaszolnak a jövőbeli miniszterek!!!

Mi a költségvetési bizottságban meghallgattuk tegnap Nagy Márton lényegében gazdasági minisztert, és Varga Mihály pénzügyminisztert.

  • Amire nem válaszoltak, hogy egyeztetnek-e a szakszervezetekkel, tehát nem érdekli őket a dolgozók érdekképviseletének véleménye.
  • Háromszor tettük fel Bakos Bernadett LMP-s kollégámmal, hogy lesz-e energiatakarékossági beruházási program, amelyben szigeteléssel, az elavult elektronikai berendezések cseréjével a panel, társas és gangosházak rezsijét lehetne csökkenteni. Nem jött rá válasz.
  • Több fajta módon kérdeztük Vajda Zoltán MSZP-s kollégámmal együtt, hogy lesznek-e megszorítások, aztán kérdeztük lesznek-e kiigazítások, végül Vajda már azt kérdezte nevezzük bárhogy, de hogy lesz a hiánycél tartva, ha ez egy ezermilliárdos lyukat jelent. Válasz nem jött.
  • Ahogy a rezsicsökkentés, és az árbefagyasztások fenntarthatóságára, fenntartására, és ennek költségének kifizetésére sem.

Az derült ki egyértelműen, hogy kidobja a kormány az ablakon a szél és geotermikus energia lehetőségét. Csak napenergiában és atomban gondolkodik, és nem úgy fogja alakitani ezeket a rendszereket, hogy a kis és középvállalkozásoknak is jusson, hanem úgy, hogy az oligarchák profitáljanak.

Pedig lehetne az irány, a megújulókra építő erős KKV szektor, lehetne az irány az épületenergetikai felújításokkal a KKV-k megerősítése.

Lehetne az irány a megújulok az energiafüggetlenség felé való haladás, az energiatakarékosság, a fogyasztáscsökkentés, ami a bolygónak és a rezsiszámlának is jó. Lehetne az irány bármi, de úgy tűnik itt a bármi az csak arról szólhat, hogy Mészárost és Tiborczot megdobjuk pénzel, ha meg leesik valami a népnek, örülhet! Az irány az, hogy a nyugati tőkére támaszkodunk, és saját oligarcháinkat hizlaljuk egy erős stabil válságálló magyar gazdaság építése helyett!”

Nyitókép: Jámbor András Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felvidéki MAGYAR
2022. május 20. 21:07
Ingyenélő, magyargyűlölő transzjordán!
KinderMike
2022. május 20. 10:06
Már megfürdött?
Agnieszka
2022. május 20. 09:07
Szegény. Meg akik megválasztották. Egyszerűen NEM való közfogyasztásra.
Gyzoltan
2022. május 20. 07:19
Drága képviselőm! -hát így jár, aki provokál! Magyarországon, magyarok közt kell élned, tevékenykedned, már pedig a kihangsúlyozott zsidóságod, mint tapasztalhatod, nem váltott ki színpáriát... Talán segítene rajtad, ha elgondolkodnál, hogy miért is tűnsz akadékoskodó balfácánnak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!