Visszavágunk! Nem hagyjuk szó nélkül a nemtelen brüsszeli támadásokat!

2021. augusztus 03. 07:08

Eltaláltunk egy brüsszeli ideget, a gyermekek védelmét fontosabbnak tartjuk az LMBTQ-lobbinál.

2021. augusztus 03. 07:08
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Visszavágunk! Nem hagyjuk szó nélkül a nemtelen brüsszeli támadásokat‼️
Eddig soha nem látott mértékű támadás érte Magyarországot csupán azért, mert számunkra a gyermekek és a családok védelme az első és ennek fényében nem vagyunk hajlandóak beengedni iskoláinkba és óvodáinkba az LMBTQ-lobbit.

Sok vitánk volt korábban is a brüsszeli intézményekkel, azokat azonban hivatalos utakon lezártuk, a kérdésekre korrekten válaszoltunk, eloszlattuk az aggodalmakat és mindig betartottuk az alapító szerződésekben foglaltakat. 

Eltaláltunk egy érzékeny brüsszeli ideget, mert a gyermekek védelmét fontosabbnak tartjuk az LMBTQ-lobbinál. Ezért most mindent bevetnek, elővették a régi vitákat, mindent a nyakunkba akarnak varrni. A nemtelen vádakra és a Bizottság legújabb jogállamisági jelentésére a magyar kormány frissen kiadott határozatban válaszolt.”

Nyitókép: Varga Judit Facebook-oldala

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 117 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
-Zsolt-
2021. augusztus 04. 00:29
Nagy a baj, mikor az igazsagugyi miniszter az orszag egyik leghazugabb embere. Brusszel nem akar a gyerekektol semmit, csak nem szivesen finansziroz korrupt despotakat.
tuapse
2021. augusztus 03. 13:36
Akkor talán nem a homokosokat kellett volna törvénnyel megregulázni, hanem esetleg a pedofil fideszeseket kellene eltiltani az iskoláktól és lecsukni őket.
..--..
2021. augusztus 03. 10:49
-zsoltkom- Visszavágunk! ... mondta Judit és nyesegetni kezdték a demokráciát. „Ebből elég! Torkig vagyok! – kiáltott fel Sün Judit. - Sokan vagyunk, s kicsi nékünk ez az EU-ház!”
írmag
2021. augusztus 03. 10:18
Köszönöm Varga Judit! Már megint augusztusodik, emlékeztetnék a páneurópai piknikre (nem a mellébeszélő, Horn Gyula és Habsburg Ottó fedésű, megtévesztő habverésekre), Magyarország nyitotta meg a határát az akkor még keletnémetek előtt, Ausztria felé. Az uniós szerveződések innen mélyülhettek. Ez a szintén történelemformáló lépés is bennünket, magyarokat minősít, a mostani küzdelmünk is beérik, mert a normális világ tud működni, minden más háborús, ellenséges próbálkozás a pénzért és egy megcélzott hatalom szerzésért!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!