Na, de kik is vonulnak a Pride-on?

2021. augusztus 01. 15:16

Közeleg a pillanat, amikor rengeteg normális melegnek lesz elege a pojácákból.

2021. augusztus 01. 15:16
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Éljen a szabad véleménynyilvánítás, éljen a gyülekezési szabadság, éljen a Pride! Na, de kik is vonulnak a Pride-on?
Nagyon sok volt a külföldi, ezt tudjuk. A multiknál sztenderd eljárás, hogy a dolgozókat kivezénylik, de legalábbis nyomatékosítják nekik, hogy a cég elkötelezett a diverzitás, a kisebbségek és a tolerancia mellett, stb.stb., blablabla… És ezt a kedves kis ösztönzést csak akkor tudja megúszni a dolgozó, ha épp akkor megy szabadságra.

De a vezetőket még presszionálni sem kell; ők maguktól mennek erényt fitogtatni. És persze vannak azok az állandó külföldi aktivisták, akik országról országra járnak. De nyilván nem csak külföldiek voltak kint, ilyen illúzióink ne legyenek. Ahogy az önkormányzati választásnál is volt szerepük, de nem kizárólag az itt élő, indoktrinált – és minket, magyarokat lenéző, indoktrinálni akaró – külföldiek nyerték meg Facebook-Gejgőnek Budapestet, úgy a szivárványos zászló alatt sem csupa importált, ideejtőernyőzött Soros-ügynök vonult.

Számuk valahová 5 és 10 ezer közé tehető. Ami azt jelenti, hogy ha elfogadjuk a becslést, hogy összesen kb. 30 ezren voltak (és miért ne fogadnánk el), akkor 20-25 ezer honfitársunk kint volt. Ők mind melegek lennének? A legkevésbé sem. Sőt. Nagyon kevés meleg volt kint. Szinte mindannnyiunknak van olyan meleg ismerőse, aki nem volt kint. És nem (csak) azért, mert épp nem ért rá. Hanem tudatosan maradt távol. A melegek többsége ugyanis nem páváskodik, nem döngeti a mellét, nem mutogatja magát, nem aktivistáskodik, nem csinál közügyet a hálószobájában végzett dolgaiból. Nem követeli a melegházasságot, sem többletjogokat, de még azt sem, hogy a többség támogassa, tekintse normálisnak, a heteroszexualitással egyenértékűnek az ő szexuális preferenciáját. Csak annyit szeretne, hogy fogadják el és hagyják békén.

És mi pontosan ezt tesszük. A keresztény-konzervatív jobboldal nem foglalkozik az emberek magánéletével, nem vezet nyilvántartást arról, hogy ki meleg és ki nem. (Ellentétben például az álkeresztény Márki-Zay Péterrel.) Egész egyszerűen nem érdekel minket. Ha valakinek ilyen a beállítottsága, hát Istenem, ez van, ő dolga. Élni és élni hagyni. És közeleg a pillanat, amikor rengeteg, hasonlóan gondolkodó, tök normális melegnek elege lesz a magamutogató, az őket egyáltalán nem képviselő pojácákból. De a megmentőjük szerepében tetszelgő, jóemberkedő heterókból úgyszintén. Amikor egyszer csak sokan és hangosan fogják azt mondani: elmentek ti a p**csába, nem kérünk belőletek!”

Nyitókép: Jeszenszky Zsolt hivatalos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. augusztus 02. 13:09
"normális melegnek" A normális, a férfi-nő pár. Nincsen normális meleg, a melegség abnormalitás. Fogalmak szintjén sem szabad keverni, nem lehet engedni, mert a normális szexualitásból azonnal heteroszexualitás lesz, mintha ugyanolyan értékű, vagy egyenlő lenne a homoszexualitással. Nem az. Értem, hogy mit akart a jelzős szerkezettel, de szerencsésebb lett volna helyette a "szexualitását a magánéletében megélő meleg" és itt meg is érkeztünk oda, hogy a normális szexualitást is az ember a magánéletében éli meg, nem öltözik madárkutyának valami kamionon. Ne engedjük, hogy a libernyák szótár határozza meg a gondolkodásunkat!
jánosbácsi
2021. augusztus 01. 22:27
Zsótika a Jeszenszky család szégyene aki le akart térdelni Milonak a világ leghíresebb ratyijának akit a jobboldali konzervatív álkeresztény úri osztály hívott meg érzékenyítés céljából.
matykox
2021. augusztus 01. 22:01
Jeszikém, olyan hogy "meleg" legfeljebb idézőjelben lehet. Beszéljünk már magyarul, vazze! Ne már hogy még ti is ezt az idióta újbeszélt nyomjátok? Buzi, homokos, vagy ha nagyon féltek a Média-hatóseggektől, akkor homoszexuálisok: nevezzétek őket vidám fiúknak, gay-nek, schwul-nak - akárminek, de "melegnek" semmi esetre.
Knerten
2021. augusztus 01. 18:49
Ezt a "multik kivezénylik a dolgozókat" hülyeséget el kéne már felejteni, emberemlékezet óta dolgozom különböző multiknál, és még soha senki nem akart kivezényelni sehova. A cikk többi állítása stimmel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!