A Biblia egyértelműen foglal állást a homoszexualitással kapcsolatban: bűnnek nevezi

2021. augusztus 11. 09:06

Istennek hála, szép lassan meg mernek szólalni a normális melegek is.

2021. augusztus 11. 09:06
null
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Facebook

„Tulajdonképpen megdöbbentő, ahogy egy-két évtized alatt ennyire közügyet tudott csinálni a magánügyekből a baloldal. És persze tolja továbbra is full gázzal a genderügyet. De túl azon, hogy ezzel el tudja rejteni a megvezetett szavazói elől a valós problémákat, terepet tud adni nekik az álszent jóemberkedésre, és meg tudja bélyegezni a másképp gondolkodókat („kirekesztő”, „homofób”, stb., stb., unjuk már nagyon), van egy valóban elgondolkodtató vonatkozása is a normálistól eltérő szexuális orientációk témájának. Ez pedig egyszerre, bibliai, társadalmi és tudományos-biológiai kérdés is…

A Biblia egyértelműen foglal állást a homoszexualitással kapcsolatban: bűnnek nevezi, elítéli azt (többek között Mózes 1. és 3. könyvében, Pál Apostol rómaiakhoz, illetve a korinthusiakhoz írott levelében). Egészen elképesztő, ahogy görcsösen próbálják időnként magyarázni – nálunk is, például a 168 óra vagy a Mérce – ennek az ellenkezőjét, mindenféle „tekintélyes” emberekre hivatkozva. De amit nagyon nem értenek a magukat bibliaszakértőnek vélő ateisták, az az, hogy óriási különbség van bűn és bűnös között.”

Nyitókép: Jeszenszky Zsolt Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
De Molay
2021. augusztus 12. 10:48
Ez nekem új, hogy ilyen Istenfélő vagy Zsolt. Eddig csak az első parancsolat maradéktalan betartását láttam: I. Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj! Remélem megéri.
edieTHEGREATeagle
2021. augusztus 11. 17:34
Jeszy, te ostoba troll... a Biblia korában még azt gondolták, hogy a Föld lapos. Ha ezt is beleírták volna, akkor az is érvényes lenne ma? Pont te pofázol a Bibliáról, aki ki se nyitotta gyerekkora óta?!
Sincero
2021. augusztus 11. 16:30
("bolá" társunknak fentebb igaza van.) A késztetés: a (közelgő) betegség tünete (= hogy a belvárosi pszichológus liberálisok is megértsék: szimptómája) = van még idő a kísértésnek ellenállni. A kiélés: a betegség győzelme az egészséges szervezet felett - a kísértés elleni küzdelemben a lélek immunrendszere vereséget szenvedett = bűn. Isten azonban itt sem hagyja cserben a bűnben elesett embert. A remény a gyógyulásra a gyónás, majd utána: "Menj, és többé ne vétkezzél!" (Jn 8,11)
..--..
2021. augusztus 11. 15:26
-zsoltkom- "A Biblia egyértelműen foglal állást a homoszexualitással kapcsolatban: bűnnek nevezi" Ez voltaképp egy egészséges istenbírálat. Bővebben is kifejthették volna, hogy Isten hol rontotta el a teremtést. Az a pech, hogy a teremtés után csak ember maradt Isten művének bizonyítására. Az Ádám-Éva embere meg tudjuk, hogy még tovább rontotta. Az önmagából szaporodó belterjességnek lehet, hogy velejárója a néha homokos egyed. Ritka igazságtalanság bántani a homokosokat az ismert hibás isteni rend megléte fényében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!