A Karmelita legyen a Korrupcióellenes Ügyészség központja

2021. május 17. 20:23

Nagyon rossz üzenete van annak, ha a kormányfő a város fölé helyezkedve „uralkodik” az országa felett.

2021. május 17. 20:23
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Szerintem nagyon rossz üzenete van annak, ha a mindenkori magyar kormányfő a királyok egykori lakhelyén, a város fölé helyezkedve "uralkodik" az országa felett. Orbán Viktor ráadásul azt adta elő, hogy a puritán Karmelita kolostorba költözik, aztán csak a dolgozószobájára 4 milliárd forint közpénzt költöttek.

Szimbolikus lenne, ha 2022-től ez az épület a kormányváltás után megalakuló Korrupcióellenes Ügyészségnek, vagy akár a szociális ágazat egy intézményének adna otthont.

Szerintetek?”

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Eva-Anna
2021. május 20. 13:18
Felfoghatatlan. Ilyen idiota ellenzéke - es nem is csak 1 part, hanem összenlennzek! - semelyik más orszagnak nincs. Daniaban peldaul kisebbsegi kormany van, es a kormany törvenyröl törvenyre keresi a többseget. most peldaul arra, hogy a hazaküldendö "migransokat" egy SZIGETEN helyezzek el, mit fel nem szallitjak öket a repülegepre. Meselje el mar ez a tökfilko, hogy hol "tronok" peldaul a francia elnök. Vagy az osztrak kancellar. Vagy Merkel. (A merkel igaz egy hatalmas mosogepben tronol - igy hivjak a nemetek az epületet. Szerinte hol kellene lenni a miniszterelnöknek? Annyira együgyü ( lehet valaki kevsebb, mint egy ügyü?). Mondjuk egydominos. Csak egy dominoval tud jatszani. Es ilyeneket valasztana az orszag? Szegyen.
hlaci83
2021. május 18. 18:34
Te hülye fasz, a baloldal udvari bolondja lettél. Ott sem kellesz a kutyának se.
Lizi
2021. május 18. 12:05
Vagy legyen hajléktalan szálló? Idióta gyerek!
KannibálTatárÚr
2021. május 18. 10:58
Fekete-Csőd András! Az ME nem uralkodik, hanem szolgálja a hazáját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!