Izrael, mi így szeretünk!

2021. január 03. 08:58

Történelmi pillanat: ma reggel 9-kor megkaptam a COVID elleni Pfizer vakcinát.

2021. január 03. 08:58
Dániel Péter
Facebook

„Történelmi pillanat: ma reggel 9-kor megkaptam a COVID elleni Pfizer vakcinát. Az oltást a kedves feleségemmel együtt kaptuk meg, mindketten jól érezzük magunkat, semmilyen mellékhatást nem tapasztaltunk, nem viszket, nem fáj. Percre pontosan érkeztünk az oltópontra, amely egy jelenleg zárva lévő szállodában működik. Azonnal be is tudtunk menni az adatok egyeztetése után, nem volt várakozási idő. Mindenki kedves, nyugodt és segítőkész volt. Szokás szerint... Izrael, mi így szeretünk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 206 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
aztek01
2021. január 05. 10:01
Batorsagodat mutatja, hogy az elso gazai raketak utan eilatig futottal. Ahogyannaz elso vesztett pered utan Magyarorszagrol is elfutottal. Pedig elotte azt hazudtad az ismeroseidnek,hogy jelentkezel tartalekosnak az idf-be. Mas kerdes, hogy korod, sulyod es eronleti allapotod miatt sem vettek volna fel. Kar, ott talan lettek volna vegre barataid, te dagadt, trefli felszerzet. Vagy inkabb felcedulas, onkentes negyedzsido. Emiatt lettel kirakva a tel aviv-i magyarok csoportjabol is. A csoporttagok ugy hivtak teged, "a nem zsido, aki nyomokban zsidot tartalmazhat"
dr. Dániel Péter ügyvéd
2021. január 05. 07:27
Az előzetes várakozásunknak megfelelően az oltás utáni 2. napon is teljesen jól vagyunk a feleségemmel együtt, semmilyen mellékhatást sem tapasztaltunk eddig. Na persze ez nem a gagyi orosz vakcina volt, hanem a Pfizer-féle.
dr. Dániel Péter ügyvéd
2021. január 03. 20:19
Ne ugass szar alsórendű magyar féreg! Csendben szopd a szembejövő farkakat és kussolj. Tudod: tatár, török, labanc, német, orosz és most éppen fideszes farok. Cumizzál pusztai köcsög, csak arra vagy jó... meg olcsó cselédnek. A Pfizer-féle vakcinából pedig nem kaptok soha... adasd be a gagyi orosz szart és dögölj meg a családoddal együtt! Ha kihaltok, jó lesz az ország egy nagy kibucnak... :-D
1000bocs
2021. január 03. 19:42
Ez az a nagypofájú anarchista aki az első per elől Izaerlig futott? Így van ez baloséknál...nagy pofam igazodási kényszer, néhány baki - ezt a barmot is legázolta Gyurcsány astábjával együtt - szarkeverés, hátha neki is jut pzició vagy poszt valahol. Persze ha felelősséget kellen vállalni a tetteiért, inkább elfut és árulkodik, hisz ő csak egy áldozat. Miért van, hogy a balosoknál mindenki ilyen defektes?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!