A globalista Macron és Merkel páros semmibe veszi Európa történelmét

2018. november 16. 11:51

Érdekes módon Merkel és Macron az első világháborút lezáró trianoni békediktátum kapcsán most sem üzent semmit Magyarországnak és Közép-Európa népeinek.

2018. november 16. 11:51
Vincze Viktor Attila
888

„Párizsban már senki sem beszélt arról, hogy a II. világháború Európa egyes nemzeteinek az igazságtalan elnyomása miatt tört ki, vagy arról, hogy egy újabb európai háború kitörését egy olyan Európai Unió létrehozásával és fenntartásával lehet megakadályozni, amely minden európai nemzet számára egyenlő feltételek mellett egyenlő jólétet biztosít.

Érdekes módon Merkel és Macron az első világháborút lezáró trianoni békediktátum kapcsán most sem üzent semmit Magyarországnak és Közép-Európa népeinek. A V4-es együttműködés országai és az összes többi, úgymond újonnan csatlakozott EU-tag, volt szocialista ország viszont most is megkapta a gyarmatoknak kijáró kioktatást.

Megüzenték ismét, hogy mondjunk le minden maradék szuverenitásunkról, egyezzünk bele minden minket érő korlátozásba, valamint fogadjuk el, hogy amit nekünk ad az EU, az ajándék. Még akkor is, ha az a többi nyugati uniós tagállam számára valójában büntetés lenne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2018. november 17. 17:56
"Érdekes módon Merkel és Macron az első világháborút lezáró trianoni békediktátum kapcsán most sem üzent semmit Magyarországnak és Közép-Európa népeinek." Kellett volna? Ha üzengettek volna, akkor meg az lenne a baja a 888-as fajzatnak.
Zokni
2018. november 17. 16:00
A "...II. világháború Európa egyes nemzeteinek az igazságtalan elnyomása miatt tört ki..." - írja. Szar lehet kormánypáti újságírónak lenni, ha az.aktuális propagandát kell vhogy újszerűen művelni. Ugyanis nem amiatt tört ki. Amúgy egy dilettáns történelmi lelemény az "igazságtalan elnyomás". Miért? Van igazságos is?
öszödibeszéd
2018. november 17. 14:50
Reméljük, mindkét kártékony politikus hamarosan a múlté lesz...
makapaka2
2018. november 17. 10:08
Merkelnek, és Macronnak dicstelen szerepét, majd az idő múlása fogja megmutatni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!