Természetesen kirúgtak

2018. augusztus 29. 13:31

Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá.

2018. augusztus 29. 13:31
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Hír TV. Délelőtt megbeszélés. Természetesen kirúgtak.

Két fős kivégzőosztag. Egyikük ifjú NER-lovag: piperkőc, harmincas csávó, karizmátlan jelenlét, remegő kéz, lila nadrág, citromsárga zokni, barna cipő. Az az érzésem, inkább partizna Tiborczal – abban van otthon. Másikuk idősebb nő, tekintete metsző és rideg: jeges megvetés, undorral vegyes közöny. Ő a politikai biztos: a komisszár elvtársnő – ebből a típusból töltötték fel az ÁVH-t.

Sajnálom a Sznobjektívet – szerettem. Legalább nem alakoskodtak, nem hazudoztak, nem kerestek érveket, hogy miért is kell megszüntetni egy független, kiegyensúlyozott és nézett műsort. Politikai leszámolás volt, és ezt nem is próbálták tagadni. Talán büszkék is rá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
libantkomcsi
2018. augusztus 30. 06:32
Ha vásárolok egy külszíni fejtésű szénbányát, mert ott egy erdőt szeretnék létrehozni, akkor kirugom a bányamérnököt, helyette erdészt veszek föl. Ilyen egyszerű a magyarázat mérnök úr.
balbako_
2018. augusztus 30. 06:05
Kirúgtak közmegelégedésre!
flesh ripper
2018. augusztus 29. 22:40
Pedig pótolhatatlan vagy - ugye? - Puzsikám? Mi lesz most nélküled, haddarásod, üvöltözésed, rikoltozásod, mindenkit túlordító szófos-áradatod, hájas kontúrod nemzeti nélkülözésével? Ti tévés lumpencelebek, mind pótolhatatlanok vagytok! Nemzeti gyász, diktatúra, náci terror, primitív civilizációrombolás, ha titeket szarmeleg, túlfizetett állásaitokból kibasznak. Mert az alanyi jogon jár nektek! Nélkülözhetetlen, drága Puzsi! Most aztán szenvedhet a buta magyar. Nem fogja tudni, hogy merre van az arra. Kellesz, kellesz Puzsi, te okos, szép, nagyszerű.
kunfia
2018. augusztus 29. 20:51
Várható volt,Orbán csak a s.ggnyalókat szereti. Csak azok vannak a médiáinál.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!