Az emberek szava

2017. november 16. 22:03

Mi minden lapulhat Gyurcsány félelmei mögött, aki azt kiabálja, hogy legutóbb csak a határon túli magyarok szavazatával lett meg a Fidesz kétharmada?

2017. november 16. 22:03
Nagy Ottó
Magyar Hírlap

„Tulajdonképpen már elültek azok a hullámok, amelyeket Gyurcsány Ferenc gerjesztett azzal, hogy bedobta legújabb nemzetmentő ötletét a politika tengerébe, hogy lehúzza a határon túli magyarokat, de legalábbis minden idegenbe szakadt, választókorú és -képes hazánkfiát. Hogy mondjuk a Vörös-tenger mellékén ehhez mit szóltak, azt egyelőre nem tudni, azért érdemes felidézni az ominózus kérdést, amelyet népszavazásra bocsátana hazánk egyik legnagyvonalúbb hitelintézeti szakembere: »Egyetért-e ön azzal, hogy ne szavazhassanak azok, akik soha nem éltek Magyarországon, és nem viselik a szavazatuk következményeit?«

Az állóvizet a kérdésben lévő »következményekért« érdemes felkavarni. Mert mi minden lapulhat Gyurcsány félelmei mögött, aki azt kiabálja, hogy legutóbb csak a határon túli magyarok szavazatával lett meg a Fidesz kétharmada? Például a gazdasági eredmények, amelyekhez kellett ez a többség? Az, hogy nincs hitelünk a valutaalapnál? Pontosabban lenne, de köszönjük, nem kérünk belőle, mert ezzel a szívességgel mindig megszorítások járnak. Esetleg az, hogy most először a rendszerváltozás óta prémiumot fizet ez a randa kormány a nyugdíjasoknak? Hogy az építőipar megint szárnyal, és még a GDP-adatok sem képesek lelombozni az embert? Ilyen dolgoktól bátran érdemes rettegni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2017. november 17. 09:04
"Mi minden lapulhat Gyurcsány félelmei mögött" Fletó félelmei mögött egyetlen dolog áll, az igazság..
balbako_
2017. november 17. 07:38
A bejutási küszön billegnek ezért lenyúlnak a magyar emberek legaljáig a lumpen proli őskommunista rétegig. Ez az ő szavazóbázisuk a csorgó taknyú ávósok, verőlegények és kínzólányok, magyargyűlölő hóhérok. Őket mozgósítják.
states
2017. november 17. 06:38
Az ellenzék haszontalan hülyéje leginkább attól retteg, hogy nem csak a szocik után lesz leoltva a villany jövő tavasszal, hanem utána is. Mert az újabb orbánkétharmad borítékolva, elég egy pillantást vetni a közvélemény-kutatásokra. Márpedig 2022-ben nem lesz visszatérés a tavaszi végleges bukta után a retardált számára sem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!