Megy a juhász szamáron, földig ér a lába

2017. június 30. 15:30

„A Juhász Péternek nevezett egyén, józanságát vesztve győzelmi harsonát fúj, mert feljelentésére az ügyészség iratpótlásra kérte a CÖF-CÖKÁ-t.

2017. június 30. 15:30
Civil Összefogás Fórum
Civilosszefogas.hu

„A Juhász Péternek nevezett egyén, józanságát vesztve győzelmi harsonát fúj, mert feljelentésére az ügyészség iratpótlásra kérte a CÖF-CÖKÁ-t. Az ügyészség maga is jelzi, hogy az általa kért adatok szervezetünk mérlegében szerepelnek. A kiegészítő melléklet, melyet a törvényi előírásoknak megfelelően, a határidőket betartva, szintén megküldtünk, azonban formailag kiegészítendő az egyébként világosan közölt adatokkal. Az ügyészség kérése számunkra törvényileg is iránymutató, ezért az általuk kért határidőre a hiánypótlást végrehajtjuk.

A Juhász által ígért leleplezések azonban természetesen blöffök. Említett megélhetési politikus hazudozásait, tehetségtelen erőlködéseit a társadalom kiismerte és hitelét vesztett politikussá vált. Szó nincs arról az ügyészi felhívásban, ahogy állítja, hogy a CÖF-CÖKA törvénytelenül működne.

Szervezetünk 2009 óta a törvényi előírásoknak eleget tett, ami természetes jogkövetésnek tartunk. Juhász fantazmagóriája mellé nem tanácsoljuk, hogy füttyel tarkított tojásdobálással fémjelzett munkásságát, esetleg vitustánccal is kiegészítse.

CÖF-CÖKA vezetősége”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2017. július 01. 20:21
Ennyi varacskos léhűtő közt sajnos nagy eredmény? Talán majd a lopás, sikkasztás fogja fellendíteni a nemzet sőt Nemzet gazdaságot? Ótvaros ostoba hitvány piacilegyek a fideszes nemzetvérszívók.
néhai Ch.Pilot
2017. július 01. 14:12
"... hitelét vesztett politikussá vált." Sok mindenben egyetértek a CÖF-fel, de ebben nem. Juhász nem válhatott hitelvesztetté, mert sosem volt hitele. Egy drogos barom volt, világ életében, semmi több.
Pinter68
2017. június 30. 22:37
Közpénzen élősködő álcivileknek kuss a neve!
péterx
2017. június 30. 20:53
Juhász al-egyén...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!