Simicska: jöttem, láttam, visszajövök

2015. március 13. 09:15

Simicska elsődleges célja a jobboldal, eddig saját világán belül megkérdőjelezhetetlen vezetőjének elismerési válságba taszítása. S erre nincs meg a reakció.

2015. március 13. 09:15
Böcskei Balázs
Mozgástér blog

„Simicska elsődleges célja a jobboldal, eddig saját világán belül megkérdőjelezhetetlen vezetőjének elismerési válságba taszítása. S erre nincs meg a reakció. 

Ma úgy tűnik, hogy a jobboldal jövője és integritása nem attól függ, hogy Pokorni Zoltán és a kevés kibeszélő fideszes megszólalásai mennyire jutnak el a bizonytalan szavazókhoz – ha egyáltalán –, hanem Orbán Viktor integritásának, alkalmasságának és megkérdőjelezhetetlenségének belső kritikájától. Ha a mítosz rombolódik, az a dezintegráció folyamata. Miután a kormánynak és a kormányfőnek van pártja – s nem pedig fordítva –, Simicska is ott támad, ahol támadni kell.

Karaktergyilkosság az ő módján. S nem az utolsó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. március 13. 20:55
Göncz Kinga! Tanult szakmájában ismertesse a nem tanultaknak a Borderline kór és Korszakov szindróma betegségeket.
nimród
2015. március 13. 14:21
Simicska az elkötelezett Fidesz szavazók körében nem tud ártani Orbánnak. Ahogy senki más sem. Más kérdés a tágabb közvélemény. Egyébként a legtöbbet Orbánnak önmaga árthat. Hasonló a dolog a Fidesszel is. Hogy milyen "hatékonyan" tudnak önmaguknak ártani, azt az elmúlt hónapok eseményei ékesen bizonyítják. Remélem, hogy végre levonják a konzekvenciákat és tanulnak saját marhaságaikból.
tevevanegypupu
2015. március 13. 13:33
És ki álljon ki vitatkozni Simicskával?
kaffogó hebrencs
2015. március 13. 12:05
Mivel a magyar egy betegesen szolgalelkű, állandóan Vezetőre (Horthy, Kádár, Viktor) sóvárgó, mindig másra mutogató fajta (EU, SZU, zsidrákok) - kizárt dolognak tartom, hogy Simicska képes lenne akárcsak megkarcolni is a Viktort ájulásig szerető orbanobuzoid tömegekben az idillikus képet róla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!