Markó Ferkó kiváló újságírónak

2014. december 10. 20:03

Érdemes lenne végiggondolni, hogy a 444 alkalmas-e objektív újságírásra, bocs újságírásra, vagy csak szervilis kormánygyűlölködésre. Ez a képzavar!

2014. december 10. 20:03
Kurucz Dániel
Facebook

„Markó Ferkó kiváló újságírónak szeretném felhívni a figyelmét, hogy bár a 444-es színvonalhoz közelebb, az objektív újságírástól távolabb került. Én értem, hogy a reggeli mellé útravalóul megkapják a napi intelmeket, miszerint a Fideszt és a Jobbikot össze kell mosni, de azért, ha ez még a sajtószabadságukba persze bele fér, azért leírnám a tényeket. Kicsit mondjuk aggódom, hogy megzavarodik majd MarkoFerko barátom, de azért összeszorítom a fogam és na!

Az említett tollművész szerint »A Fidelitas három tagja úgy gyalázza a Szent Korona képi mását, mintha nem lenne holnap.« Sajnos a rengeteg ügyelet mellett másik három kattintásra, vagy nem volt idő, vagy volt, de úgy akkor nem jött volna ki ugye a tipik 444 cikk. Ugyanis a kép, amelyet az oldalunkról szedett le – mellesleg tök jó, hogy ezek szerint bújtok minket srácok – egy étteremben készült, ahol az amúgy Szent Koronára egyáltalán nem hasonlító másolatot adja hagyományosan a vendégeinek a hely – http://www.renvisegrad.hu/kepek/panorama-terem/ . Mielőtt bárki megdöbbenne a hely neve Reneszánsz étterem, így az imázshoz kapcsolódik az ajándék.

Az pedig, hogy a Fidelitas nemzeti érzelmű tagjairól azt gondolja bárki, hogy ilyennel poénkodnak, fakadhat abból, hogy szökő évente veszi valaki ellenzéki oldalról a fáradságot, hogy megismerjen minket és eljöjjön a rendezvényeinkre, annak ellenére, hogy mindig hívjuk a sajtó teljes skáláját – mellesleg az Index most kivételesen megtisztelt minket jelenlétével! Fakadhat azonban abból is, hogy le kell adni a napi flekkeket és borzasztóan unja már, amit csinál. Ugyanakkor ez feltételezi a rossz indulat minden elemét, mert azért a Varga Viktor nevű biomasszával összemosni… különösen, hogy Szent Koronával a fején… ügyes fiú vagy, na!

Pár tanács. Ki lehetett volna nyitni a jó öreg Száray-Szász féle töri könyv vonatkozó részét és legalább lecsekkolni, hogy is néz ki a Szent Koronánk, mielőtt egy írásba fogalmazod – feltéve, hogy egyáltalán érdekel, mit írsz le. Sajnálom, hogy tudod ki az a Varga Viktor, én eddig azt se tudtam, hogy ez az ember létezik – olvashatnál néha könyveket is RTL helyett, mitszólsz? Remélem akkor is fölháborodtál, mikor osztrák humoristák kb. pont egy éve gyalázták a Szent Koronát!

Érdemes lenne végig gondolni, hogy a 444 alkalmas-e objektív újságírásra, bocs újságírásra, vagy csak szervilis kormánygyűlölködésre. Ez a képzavar!

Boldog Karácsonyt,
D

http://444.hu/…/a-szent-koronat-ovja-a-vitrin-de-a-jobbik-…/

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Paul Légère
2015. február 06. 15:07
Nyomjad neki, Danika, hamarosan üresedések lesznek a Pártban a felsőbb polcokon!
atila68
2015. január 28. 09:08
A 444 egy portál, ahol kiöregedett csegevara hipszterek osztják meg egymás közt a véleményüket. A többi embernek semmi keresnivalója.
popzene
2014. december 19. 14:41
Csak a Magyar Nemzet újság! :))))))))))))
heep
2014. december 19. 14:39
Magyarország nem Ukrajna. Nálunk nem lehet az ott bevált módszereket alkalmazni. Ha valaki úgy érzi, hogy tüntetnékhetje van az tüntessen 16-án. Majd ha már nagyon fáznak és éhesek lesznek akkor hazamennek. 2006-ot sem lehet megismételni. Akkor a hazájukért tüntettek az emberek, most a kormány ellen. Igaz az elmúlt két hónap döbbenetesen ostoba fideszes ötletei adnak okot elegendőt a tüntetésre. Akkor volt alternatívája a ballib kormánynak, ma nincs alternatívája a fideszes vezetésnek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!