Terhes örökség

2014. április 13. 09:33

„Magamfajta”, aki annak idején ezt a „megtisztelő jelzőt” kaptam Morvai Krisztinától, esztendőkig észre se vettem, hogy őnagysága egyáltalán működik, éppen az Európai Parlamentben.

2014. április 13. 09:33
Várkonyi Tibor
Népszava

„Egyszer botor módra vitatkoztam vele, de hamar fölhagytam a gyakorlattal, mert rájöttem, hogy egyes ritka kivételektől eltekintve, Strasbourg-ban sem ügyelnek haragos szavaira.

Most is elsiklottam volna komáromi szereplése fölött, ha nem jó barátunkat, Avar Jánost rágalmazza meg, hazudik róla. Egyik Jobbikos bajtársa, helyi potentát, egyszer a képernyő előtt ülve valamit kapiskált, észrevett egy mondatot. De mert a lelkivilága alkalmatlan arra, hogy bármit is fölfogjon belőle, egyszerűbbnek találta, ha lefordítja a maga szellemiségére. Jobbikosra ülteti át.

Morvai »magafajtának« ez elég volt arra, hogy a tények ismerete nélkül e változatot szentírásnak vegye, indulatos megjegyzéseket fűzzön hozzá.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Speer
2014. április 14. 07:50
Miért van, hogy ezek a tetvek akkora elmének hiszik magukat? :)
ciseaux
2014. április 14. 00:25
Várkonyi: Terhes örökség Azt hittem Várkonyi írja az önéletrajzát, a III/III-as dolgokat, vagy a bolsevizmustól a cionizmusig vezető rögös útját, de, Áááá!, Morvai van terítéken. Jellemző! Várkonyinak sincs múltja, nem is írhat róla. ps: még egy Wikipédia-ja sincs a vén bomlasztónak.
Ellensúly
2014. április 13. 22:45
Hogy mehettél újságírónak, te vén bolsi, amikor olyan a helyesírásod, hogy általános iskolában megb'sznának nyelvtanból?! Miért nem törte le senki a kezdet, amikor a jobbikost képes voltál leírni nagy J-vel?!
enes
2014. április 13. 22:06
Várkonyi Tibor=terhes örökség
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!