Nincs ferencellenesség Magyarországon

2013. szeptember 05. 20:15

A fideszes képviselő szerint erre jó példa ő maga, aki ugyan Ferenc, mégsem történt vele eddig semmi érdekes.

2013. szeptember 05. 20:15
Pintér Bence
Alternatíva

„A Fidesz-KDNP frakciója minden politikai és egyéb lépést megtett annak érdekében, hogy világosan és határozottan elítéljen minden ferencellenes magatartást – hangsúlyozta Hirt Ferenc, a Fidesz országgyűlési képviselője csütörtökön Budapesten, miután a hírek szerint Orbán Viktor négy Ferencet, köztük két Kovács Ferencet is megfosztott választókerületi elnökségüktől. A nemzetközi sajtó az eseményekre reagálva felidézte a Gyurcsány Ferenc ellen folytatott különböző lejáratókampányokat is.

A Fidesz mind a Parlamentben, mind pedig a tömegrendezvényeken a leghatározottabban kinyilvánította, hogy minden rendelkezésre álló eszközzel a ferencellenes megnyilvánulások megismétlését megakadályozza, szükség esetén az Országgyűlés szabályainak módosításával is. Az államtitkár a sajtótájékoztatón arra kérte a jelenlévő újságírókat, hogy segítsenek azt az üzenetet közvetíteni: Magyarország nem ferencellenes ország, a magyar nép nem kirekesztő és nem névgyűlölő. Magyarországon nem gyakoribbak az ilyen felháborító megnyilvánulások, mint a világ más részén, ugyanakkor a leghatározottabban fel kell lépni ellenük – emelte ki.

A fideszes képviselő szerint erre jó példa ő maga, aki ugyan Ferenc, mégsem történt vele eddig semmi érdekes. Hirt emlékeztett arra is, hogy a ferihegyi repülőteret ugyan átnevezte a kormány, de az új név Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lett. Puskás Ferenc emlékét is megfelelően ápolja a kormány. Újságírói kérdésre kifejtette azt is, hogy Szaniszló Ferenctől sem azért vették el a díját, mert Ferenc, hanem azért mert. A képviselő ugyanakkor figyelmeztette arra az újságírókat, hogy ne fogadjanak el pénz a Ferenc-Gordon szövetségtől. Magyarországon a ferencség ismét reneszánszát éli, a közösségek békében és eredményesen dolgoznak, és a kormány a békés együttműködés feltételeit mindig biztosítani fogja – zárta szavait Hirt Ferenc.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2013. szeptember 06. 05:17
Frappáns válasz a hülye feltételezésekre.
nagykata
2013. szeptember 05. 20:44
Bástya elvtárs efektus: - Mi van, engem már senki sem akarn megölni? Hiába, szar érzés lehet azt a Ferencet hurcolni a nyakatokban. Mi 6 éven át tettük. Na most majd ti is megtanuljátok.
polnemkor
2013. szeptember 05. 20:38
:)) Nekem nagyon bejött! Tényleg ügyesen poentíroz!
röviden
2013. szeptember 05. 20:38
De, igenis van. Ferencvárost is átnevezik Viktorvárosra, és Bokrosék szolidaritásból a "Magyar" vezetéknév mellé felveszik a Ferenc, illetve Franciska utónevet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!