A tűzről

2010. április 01. 15:06

Bálint felnőtteket megszégyenítő bátorsággal és határozottsággal tette a dolgát.

2010. április 01. 15:06
„Bálint felnőtteket megszégyenítő bátorsággal és határozottsággal tette a dolgát, az első perctől mentette a házban maradottakat, a kisebb gyerekeket, a vendégeket, sőt poroltóval megkísérelte eloltani a tűzet, mint végül kiderült: hiába. A belélegzett füsttől enyhe mérgezést szenvedve mentőkocsiban ült, oxigénmaszkból kapta a levegőt, fegyelmezetten, bátran viselkedett. Felnőtt fiú, egy órával később elhárította a javaslatot, hogy egy éjszakára feküdjön be megfigyelésre egy kórházba, maradni akart. Közel másfél óráig tartott az oltás, melynek végén borzalmas látvány tárult elénk. Az alsó szint jó része kiégett. Jellemző, hogy a magas hőmérséklettől megolvadt a tv, a korom beleégett a nyílászárókba, az álmennyezet leszakadt. A felső szintek átkormozódtak, olyan átható füstszag volt az egész házban, hogy nem lehetett megmaradni. Barátok, ismerősök sokasága írt sms-t és telefonált, felhívtak politikustársak, köztük Bajnai miniszterelnök úr is. Köszönöm nekik a baráti gesztust, a sokfajta segítség felajánlását, melynek egy részét igénybe is kellett vennünk, mi hatan öt különböző barátunknál töltöttük az éjszakát.
 
Két nap tűzvizsgálat után mára tudjuk, hogy a szauna villanykapcsolójából induló elektromos vezeték meghibásodása okozta a tüzet. (...) A lényeg azonban az, hogy a legrosszabbtól megmenekültünk, mindenki ép és egészséges. Nyugodtabb nagyhétre számítottunk.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2010. április 02. 07:14
Tűz van babám. Ez most nem propaganda fogás volt, vagy ezt is a csicskások rendezték meg?
Csaucsi
2010. április 02. 03:44
Nem lesz szaunatűz, nem lesz szaunatűz! Ön intelligens ember, hogy mondhat ilyet!
tenzin
2010. április 02. 02:37
nem semmi. 1994 Horn autóbalesetet szenved. Én vélek némi áthallást felfedezni.
Preskin
2010. április 02. 01:34
"A tűzoltók maszkban és oxigénpalackkal a hátukon sürögtek-forogtak" FIDElSZ-e ? Akkor ez moszt a tűzről pattant kiszkegyed reklám ? Azanyós mit szólt ? "Két nap tűzvizsgálat után mára tudjuk, hogy a szauna villanykapcsolójából induló elektromos vezeték meghibásodása okozta a tüzet. (...)" FIDElSZ-e ? Éllyen Lüká HIRO !-) http://www.youtube.com/watch?v=FSGA8Q0gxqo
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!