Olasz sportújságírók: Szoboszlai számára a Real Madrid vagy a Manchester City lehet a következő szint

2023. december 02. 17:57

Az olasz sajtó képviselői úgy vélik, a magyar klasszis Liverpoolból csak a világ legjobb csapataihoz tud feljebb lépni.

2023. december 02. 17:57
Szoboszlai Dominik, a Liverpool FC játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott Liverpool FC-Bournemouth mérkőzésen Liverpoolban 2023. augusztus 19-én.

Két fiatal olasz sportújságíróval is beszélgetett a Hír tv stábja abban az  Olaszországban készített exkluzív riportban, amelyben többek közt az Eb-címvédő olasz labdarúgó válogatott szövetségi-kapitánya, a Napolival 33 év szünetet követően ismét bajnoki címet nyert Luciano Spalletti is megszólalt. Az olasz kollégákat többek közt arról kérdezték, mit gondolnak a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányáról, Szoboszlai Dominikról, és

egyetértenek-e az olasz szövetségi kapitánnyal abban, hogy Szoboszlai a Serie A-ban még magasabb szintre fejlődhetne

„Szoboszlai nagyon jó játékos. Már a Liverpoolban játszik, ez magasabb szint mint az olasz bajnokság. Szerintem a Liverpool játékosai akkor jönnek hozzán Olaszországba, amikor már csak a kispad vár rájuk Angliában, és nem nagyon játszanak. Szoboszlai is maximum ekkor fog a Serie A-ba szerződésen elgondolkodni, de ez szerintem nem mostanában lesz. 

Most jó helyen van Liverpoolban, aztán szerintem a Manchester City következhet neki”

 – válaszolta egyikük. 

Társa hozzátette: „Ha egyszer mégis Olaszországba jön játszani, akkor valószínűleg a Juventusba vagy az Internazonaléhoz szerződik majd. A következő lépés viszont valóban a Manchester Ctiy lehet neki. Vagy egy másik csapat ezen a szinten. Mondjuk a Real Madrid!”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
billysparks
2023. december 03. 09:52
A világ legjobb csapatánál van. YNWA
gpeterdi
2023. december 03. 07:39
Pont jó helyen van. YNWA
Reszelő Aladár
2023. december 02. 23:29
Ha sikerül PL-t és BL-t nyerni, akkor nincsen feljebb.
Novicsok-5
2023. december 02. 20:29
Isten őrizz! Két korrupt kirakatcsapat. A Liverpool a megfelelő választás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!