Amikor Fucsovics Márton felsőtestét még Danyil Medvegyev is megirigyli...

2023. január 18. 17:27

Fucsovics felsőtestet villantott, Medvegyev nem hagyta szó nélkül, sőt... Lesz még benne munka, ha ilyet szeretne.

2023. január 18. 17:27
null
Csisztu Zsuzsa
Csisztu Zsuzsa

Medvegyev nem csak felszabadultan játszik - öniróniában sem rossz

Ahogy beszámoltunk róla itt a Mandineren, Fucsovics Márton szépen menetel az ausztrál nyílt teniszbajnokságon, már a harmadik körben tudhatja magát előbb egy ötjátszmás, ma hajnalban pedig egy négy szettes győzelem után. 

Fucsovics ma a dél-afrikai Lloyd Harrisszel játszott és bravúrosan, a negyedik játszma elején hat bréklabdát hárítva tartotta meg az egyik adogatójátékát, amivel megtörte Harrist, és végül három óra alatt jutott a harmadik fordulóba.

Fucsovics még az első fordulóban aratott, maratoni mérkőzés utáni sikerét azonban

nem akármilyen felsőtest-villantással ünnepelte, amit az orosz Danyil Medvegyev sem tudott szó és vicces válaszreakció nélkül hagyni. 

Az idén hetedik kiemelt orosz (de nem orosz zászló alatt versenyző) Medvegyev John Millman elleni győztes meccs után a korábbi négyszeres Grand Slam-győztes Jim Courier kérdésére válaszolva fejtette ki, miért is pózolt saját meccse után, mintha az izmait akarná mutogatni.

Mint kiderült,

Medvegyev ezzel a poénnal arra próbált utalni, hogy látta a képet Fucsovics Mártonról, aki az első fordulóban aratott sikere után félmeztelenül ünnepelt,

és a felsőteste láttán mindenki megállapíthatta, hogy nem szokott lazsálni a konditeremben.

 

 

Nos, Medvegyed finoman érzékeltette, hogy van még mit fejlődnie, ha olyan izomzatot szeretne, mint amilyen Fucsovics Mártonnak van.

 

 

Fucsovics amúgy a tavalyi szezon legnagyobb meccsei közül kettőt lejátszó, igaz mindkettőt elvesztő olasz Jannik Sinnerrel találkozik majd a harmadik fordulóban.

Kiesett a címvédő Nadal az Ausztrál Openen, újabb sérülése visszavonulással fenyeget

A címvédő Rafael Nadal igen kemény sorsolást kapott az idei Ausztrál Openen. Az első fordulóban az egyik legkomplettebb, bár még nem teljesen kiépült tenisszel rendelkező fiatallal, a brit Jack Draperrel találkozott. És szoros meccsre is kényszerült egészen addig, amíg a szettet is nyerő ellenfél izomgörcsök miatt el nem halványult.

Nyitókép: Mandiner.montázs: Danyil Medvegyev Fotó: STRINGER / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP és Fucsovics Márton Fotó: Facebook

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alcofrybas
2023. január 25. 08:23
Mintha tükörbe néznék. Ja nem: nem hordok csuklószorítót. Gyengék menedéke.
brekker
2023. január 21. 19:37
Ez már azért a vég kezdete, amikor a folyton kiesés ellen már nem önszelfikkel gyógyítjuk az önbizalmunkat, hanem mások jóindulatára vagyunk utalva.
Orbanophyl
2023. január 20. 09:34
Tán Cs Zsuzsa is megirígyelte Fucsovics Márton felsőtestét? :)
brekker
2023. január 20. 04:46
Készül már a további karrierjére, értem én, de valahogy disztigváltabban is tehetné, mert visszaüthet a sportértő közönség által.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!