Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett Carlos Alcaraz (VIDEÓ)

2024. február 21. 19:09

Az ifjú spanyol teniszcsillagnak egy rossz lépésnél kifordult a bokája.

2024. február 21. 19:09
Melbourne, 2024. január 24.
A spanyol Carlos Alcaraz a német Alexander Zverev ellen játszik az ausztrál nemzetközi teniszbajnokság férfi egyesének negyeddöntõjében Melbourne-ben 2024. január 24-én.
MTI/EPA/Mast Irham

Súlyosnak tűnő sérülést szenvedett az első helyen kiemelt spanyol teniszező, Carlos Alcaraz a riói teniszbajnokságon – közölte az Origo.hu. Az első helyen kiemelt, mindössze 20 éves klasszis bokája a brazil Thiago Monteiro elleni mérkőzés elején egy rosszul sikerült kitámasztásnál kifordult. A játékos arcán is látszott, hogy komoly fájdalmai vannak – ennek ellenére megpróbálta folytatni a mérkőzést, de gyorsan kiderült, hogy ezzel a sérüléssel nem fog menni. 

„Majd az orvosi vizsgálat során kiderül, hogy mekkora a baj. Nagy fájdalmaim voltak, és mivel nem tudtam rendesen mozogni, fel kellett adnom, mielőtt még rosszabbá vált volna a helyzet” – fogalmazott a sportoló.  Alcaraznak egyébként általában jól megy a riói bajnokságon, hiszen 2022-ben megnyerte, 2023-ban pedig döntőt játszott ott. 

Íme a sérülés videón: 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/EPA/Mast Irham

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
anegy_
2024. február 22. 09:22
Nagyyon korán jött számára ez a sérülés. Csak reménykedhet benne, hogy olyan lesz a bokája, mint sérülése előtt. Nadal is a térdével, vagy a csípőjével kínlódott évekig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!