Így tüntettek el Zelenszkijék két orosz repülőgépet (VIDEÓ)

2024. január 15. 17:23

Az ukrán vezérkari főnök mutatta be a közösségi oldalán a radarfelvételt.

2024. január 15. 17:23

Az ukránok arról számoltak be, hogy az éjszaka folyamán lelőttek egy A-50-es légtérellenőrző, valamint egy Il-22M-es mobil parancsnoki repülőgépet – szúrta ki a Portfolio.

Az Ukrán Fegyveres Erők légierejének katonái megsemmisítettek egy ellenséges A-50-es repülőgépet és egy Il-22-es ellenséges mobil parancsnoki gépet.

Köszönöm a légierőnek a tökéletesen megtervezett és végrehajtott műveletet az Azovi-tengeren!” – számolt be a hírről Valerij Zaluzsnij ukrán vezérkari főnök.

A tábornok által közölt felvételen az látszik, hogy az ukrán radarról valóban eltűnik két repülőgép az Azovi-tenger felett.

A videót itt tudják megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: X

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
danesz1
2024. január 20. 21:22
egyszer azért szívesen látnék, valami tévedtem szerű beismerést az itt alant kommentelő 50-70 ember közül csak egytől. pedig aztán igyekezett mindegyik válogatott hülyeségeket összehordani, egymásra licitáltak ki ír nagyobb baromságot. most meg kuss van. úgy teszünk mintha meg se történt volna. bár biztos van min.15 aki még most is kétségbe vonja a történteket, mert ha putyin azt tudná biztos nem engedné... amúgy ez ismerős. nem véletlenül tart ott ez az ország, ahol.
august
2024. január 16. 16:13
Ezt a hírt úgy is lehetne kezdeni, hogy a NATO felderítés átadta az aktuális radarképet az ukránoknak, amit a felderítőgépük rögzített.
békalepcse2.0
2024. január 16. 01:45
Már késő este van de ide idéznék pár esetet ami a közmédiában is megjelent. Az egyik amikor régen két amcsi őrjáratot teljesitő naszád véletlenül besodródott az egyik irani sziget kikötőjébe, mert eccerre leált rajtuk minden... Egy hét kihallgatás és diplomáciai egyezkedése után elengedték mind a kétnaszádot és csodák csodája javitás és műszaki átvizsgálás nélkül pöccre indultak... Aztán irán partjai mentén egy orosz szu35ös hatszor átrepült egy amcsi nem kucsi hajó felett, árbócot súroló magasságban és egy géppisztolyt nem voltak képesek elsütni, nemhogy a hajó bármilyen rendszerét működtetni. Szíriában ennél súlyosabb események hatására az amcsik el kezdték volna bemérni az orosz zavaró technológiát és a Kuznyecovval vittek másik rendszert, amit már végkép nem tudták hová tenni, mert az ismert fizikai isnérveiken kívüli tartományban tették lehetetlenné a kommunikációjukat és a rendszereik működtetését.
miles1
2024. január 16. 01:14
vaevictis-2 "Dehát Zsaluznyijt már tavaly nyáron lelőtte B_kanya, szilvarozsa felrobbantotta, andorra-77 meg mindmegette.." Majdnem. Valószínűleg zseléék, vagy budanov keze volt a dologban, kiadták a ruszkiknak, hol lesz a hohol vezérkari főnök egy helyi egység meglátogatásakor, a fronttól nem túl távol. Az oroszok meg majdnem elkapták. Két hónapig nyomta az ágyat, valahol nyugatejrópában, valszeg németországban. Ott vannak kórházak, ahol elveszne a sok félig összerakott fuckrán közt. Viszont, Zaluzsnijt egész jól összerakták, pedig Zselé Szirszkijt akarta látni a helyén, azt könnyebben tudja ugráltatni. (azért látszott sokáig, hogy zaluzsnyij nehézkesen mozgott, kissé meggörnyedve, lomhásan, enyhén bicegve). Azért volt az év elején, hogy a "naaaagykatonaigéniusz" Szirszkij volt kinevezve bakmutty védelmének megszervezésére, a naaaaaaagytavaszi fuckrán véradás megszervezésére, és hasonlók. De ami késik, nem múlik. Zseléék meg akarnak szabadulni a vetélytárstól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!