Trump egykori főtanácsadója: Évek óta Orbán Viktor a bevándorlásellenes politika „intellektuális vezetője” (VIDEÓ)

2023. november 29. 22:59

Steve Bannon Tucker Carlsonnak beszélt beszélt pozitív kontextusban Magyarországról és a kormányfő migrációs politikájáról.

2023. november 29. 22:59

2023. november 27-én Tucker Carlson a közösségi médiában (X-en) interjút tett közzé Steve Bannonnal, amelyben Donald Trump egykori elnöki főtanácsadója a dublini zavargások és az európai illegális bevándorlás kapcsán pozitív kontextusban beszélt Magyarországról és Orbán Viktor migrációs politikájáról.

Ezt is ajánljuk a témában

A műsorban Carlson feltette a kérdést, vajon ki akarja Írország lakosságát bevándorlókra cserélni, továbbá interjúalanyának mi a véleménye az írországi zavargásokról. 

Az interjú napján 70. születésnapját ünneplő Bannon válaszában arról beszélt, hogy 

Orbán Viktor évek óta a bevándorlásellenes politika „intellektuális vezetője”,

akit több alkalommal megpróbálták elszigetelni, pedig „igaza volt azzal kapcsolatban, ami Németországban történt, illetve az
országa szuverenitásával, a népe szuverenitásával kapcsolatban”.

A teljes beszélgetés az alábbi linken érhető el:

***

Nyitókép: KYLE MAZZA / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Claudius1
2023. november 30. 09:28
MocSkos börtöntöltelék
nempolitizalok-0
2023. november 30. 08:52
Gondolom, a ballibsinek is kezd leesni, mit kérnek a külföldi támogatók a pártok támogatásaiért cserében.
chief Bromden
2023. november 30. 07:36
Intellektuális, nem érti a baloldal. Ferkó ezért küldi lemaradt kollégáit a színházba művelődni.
auditorium
2023. november 30. 07:24
A nemzetközi és magyar pc média szóhasználata félrevezeti az európai szavazókat. Előszor is OV "bevándorlásellenes politikáját" illene korrektül az "ILLEGÁLIS" jelzővel kiegésziteni. A "konzervativ" jelzőt is kerüli a fenti media, mert van "liberális konzervativ" is és ez fedi a Fidesz és a magyar kormány politikáját. Aki "diktatúrzázik", annak fogalma sincs az IGAZI diktatúráról, amikor még a falnak is volt füle (Stasi, Gestapo, AVO etc., és aki netán szólásszabadságot megszegte, jött érte hajnalban a feketeautó, majd vallatás. Ma visszautasitják a letartoztatottak a vallatást és megvárják a hivatalból nekik szánt ügyvédjük tanácsát. Akkoriban körömletépés és egyéb kegyetlenség várt rájuk. A sokat használt "populizmus" sem kifejezetten pejorativ, mert Ferenc pápa is az, mert mindenki számára érthetően beszél és őszintén, emiatt szimpatikusnak tartja a fél világ. A "szovranista" sem fedi kis Magyarországunk vezetését, mert minden EU-tago. SAJÁT érdekét védi csöndben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!