Robert F. Kennedy kijelentette: A CIA közrejátszott John F. Kennedy megölésében

2023. május 12. 21:48

A politikus szerint „megdöbbentő bizonyítékok vannak arra, hogy a CIA részt vett a gyilkosságban.”

2023. május 12. 21:48
null

Korábbi hírek szerint elindult a Demokrata Párt elnökjelölti tisztéért, Joe Biden ellenében ifj. Robert Kennedy, a meggyilkolt Robert Kennedy szenátor fia, John F. Kennedy elnök unokaöccse. Robert Kennedy korábban arról beszélt, hogy hallgatni kellett volna Putyinra. „Hallgatnunk kellett volna Putyinra. Kötelezettséget vállaltunk Oroszországnak, Gorbacsovnak, hogy a NATO-t egy centiméterrel sem mozdítjuk kelet felé. Aztán belekezdtünk, és hazudtunk” – fogalmazott.

Ifjabb Robert Kennedy, a Fehér Ház demokrata párti jelöltje a CIA-t teszi felelőssé nagybátyja, John F. Kennedy elnök 1963. november 22-i meggyilkolásáért, ráadásul állítása szerint minden kétséget kizáróan – írta meg a New York Post.

Szerintem ez jelenleg minden kétséget kizáróan megalapozott” – fogalmazott.

Ifjabb Kennedy James Douglas „JFK and the Unspeakable” című könyvére hivatkozott, amely a legtöbb bizonyítékot állította össze ebben a témában. A CIA továbbra is mindent tagad a gyilkosság kapcsán.

***

***

Nyitókép: JOSEPH PREZIOSO / AFP

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2023. május 13. 11:58
Távolodik a moslék fősodratától az ifjabb Robert Kennedy.
kékFogúHarald
2023. május 13. 10:03
Ha élne Kennedy, elmenne Kijevbe?
Ekeke
2023. május 13. 09:57
Osvald meselhetett volna,no de Jack Ruby elhallgattatta. Öt meg a rák. No de mit csodálkozunk? A mai napig működik egy FED nevű magánbank,ami hivatalos megfogalmazás szerint az amerikai jegybank szerepét tölti be... Hogy jött létre? 1910-ben Aldrich, illetve a J.P. Morgan, Rockefeller és Kuhn, Loeb, & Co. bankok képviselői 10 napra együtt félrevonultak a georgia-i Jekyll-szigetre. A megbeszéléseket Paul Warburg (Kuhn, Loeb, & Co.) irányította, és ő készítette el a későbbi Federal Reserve-törvény első vázlatát. „A Jekyll-szigeten megvitattuk és lezártuk egy egységes diszkont ráta (kamatláb) ügyét” – írta később. A találkozó nagy jelentősége ellenére egészen 1916-ig, három évvel a törvény elfogadása utánig, titokban maradt a nyilvánosság, sőt a kormány előtt is. (sic)(Bertie Charles Forbes írt róla először egy újságcikkben.)
Zsolakomarom
2023. május 13. 09:05
Az oltasokrol is mondott erdekes dolgokat...csak ezt nem merte lehozni a kesma, nehogy kifingassak a gecit a nyuggerei
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!