Giorgia Meloni elfogadta a kormányalakítási megbízatást

2022. október 21. 18:10

A kormány szombat délelőtt teszi le esküt.

2022. október 21. 18:10
null

Azonnal, további egyeztetések nélkül elfogadta a miniszterelnöki megbízatást Giorgia Meloni, az Olasz Testvérek (FdI) elnöke az államfővel tartott újabb találkozón, a kormány szombat délelőtt teszi le esküt – közölte az elnöki palota főtitkára pénteken.

(MTI)
 

Nyitókép: AFP

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gèbi
2022. október 21. 21:02
A leginkább az érdekelne, hogy mit tesznek majd migráns fronton. Elkezdik kitakarítani őket vagy tovább megy a tesze tosza nesze semmi fogd meg jól.
12335
2022. október 21. 19:50
Az összes nő aki jelenleg irányító pozícióban van, teljesen beteg irányba viszi a világot. Ettől a sem várok mást. Sajnos azt kellett megállapítanom, hogy alkalmatlanok vezetői szerepre magasabb szinteken. Vagy csak ezek a nők kivételesen selejtes példányok?
kozakgabor
2022. október 21. 19:41
Ennek a hülye picsának is első dolga volt leszögezni, hogy nem ismer pardont Ukrajna támogatásának vonatkozásában és aki nem áll Ukrajna mellett és nem ítéli el az oroszokat, azzal ő nem áll szóba és nem lehet a kormányzat tagja. Senkinek ne legyenek illúziói vele kapcsolatban. Kezd nem kicsit furcsa lenni a sok női vezető, akik mind egy irányba, a pokol felé húzzák Európa és a világ szekerét. Ennyi véletlen, már csak úgy magától, nem létezik.
foldizs
2022. október 21. 19:21
"Velünk a kormányban Olaszország soha nem lesz a Nyugat gyenge láncszeme" Épp csak azt nem tette hozzá: "...mint Magyarország".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!