Putyin szerint valódi fenyegetés, hogy az ukránok atomfegyvert akarnak

2022. március 16. 16:02

Biológiai fegyverek előállításával is megvádolta az ukránokat.

2022. március 16. 16:02
null

Valódi volt a fenyegetés, hogy Ukrajna atomfegyverhez akar jutni – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai videókonferencián. 

– hangoztatta az elnök.

Putyin megismételte a korábban magas rangú orosz katonai vezetők által hangoztatott vádat, miszerint Ukrajnában biológiai fegyverek összetevőit állították elő.

Több tucat laboratóriumból álló hálózat is működött Ukrajnában, ahol katonai és biológiai programokat, többek között koronavírus, lépfene, kolera, afrikai sertéspestis és más halálos betegségek mintáival végzett kísérleteket végeztek a Pentagon irányításával és pénzügyi támogatásával” – mondta.

Fotó: Mikhail Klimentyev / SPUTNIK / AFP

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. március 16. 19:34
Ez elég egyértelműen az, ránk nézve is az!
saci43
2022. március 16. 18:58
https://twitter.com/joshscampbell/status/1504087416256307205?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1504087416256307205%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fhvg.hu%2Fvilag%2F20220316_volodimir_zelenszkij_usa_kongresszus_beszed_haboru_video
Imre Debrecen
2022. március 16. 17:59
Nemcsak az angolszászok által irányított médiából kell tájékozódni. A fontos események, csak egy része zajlik a frontvonalakon, Ukrajnában. Egy kis ízelítő, hogy miért van ennyire felbolydulva az USA által vezetett háttér hatalom. Ennek egyik jele, hogy nagyon tárgyalnának és egyezkednének Kínával. Lásd római találkozó az elmúlt napokban.... "Putyin elnök bejelentette az aranystandard(ARANYFEDEZET ALAPÚ RUBEL) visszatérését Oroszországban, amely a rubelt a bolygó legstabilabb valutájává teheti." (2022. 03 .04) "A Halturnerradioshow.com jelentése szerint a világon senki sem részesít előnyben egy 30 TRILLIÓ dolláros adósságból származó , semmivel nem támogatott amerikai dollárt az aranyfedezetű rubelhez képest." "Ezzel a lépéssel, Oroszország teljesen szétzúzhatja az Egyesült Államokat és az eurózónát." "Amikor Moammer Kadhafi Líbiában egy aranyfedezetű valutát tervezett egész Afrika számára, a Nyugat bement Líbiába és megdöntötte, majd a tisztázatlan körülmények között, a lázadók "kivégezték" "Amikor Szaddám Husszein Irakban bejelentette, hogy az amerikai dollártól eltérő pénznemben kezdi el az olajat, két hónappal később kitört a második iraki háború – és felakasztották!" "Az amerikai dollár az egyetlen tartalékvaluta ezen a bolygón, ezért indulnak háborúk, és most Oroszország teljesen, totálisan összetörte azt." "Az Egyesült Államok, amely azt mondta, hogy „nincs nukleáris háború”, és még Lloyd Austin védelmi miniszter is azt mondta, hogy „az atomháborúról szóló minden beszéd veszélyes, hagyd abba” szinte egyik napról a másikra megváltozik. Az USA most egzisztenciális válságban van. Devizánkat most teljesen összetörte Oroszország azon döntése, hogy a rubelt arannyal támogatja." "Ettől a pillanattól kezdve nézze meg az Oroszországgal kapcsolatos retorikát. Észre fogja venni, hogy olyan támadás zúdul Oroszországra, mint még soha. Valószínűleg azzal kezdik majd vádolni az orosz csapatokat, hogy csecsemőket dobtak ki az ukrajnai kórházak inkubátoraiból és biológiai fegyvereket vetnek be (mint ahogyan Irakot vádolták), hogy igazolják az Oroszországgal való háborút." ÉS MAJD, ITT JÖN BE A KÉPBE KÍNA!
zara
2022. március 16. 17:19
zelenszki mondta a kamerák előtt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!