Joe Biden elnöksége első napján belecsap a lecsóba

2020. november 08. 07:56

Így nyomban eltörölné az egyes muszlim országok állampolgárainak bevándorlását tiltó rendeletet, s visszaállítaná a gyermekként Amerikába hozott illegális migránsokat védő DACA-programot.

2020. november 08. 07:56

Nyomban hivatalba lépése után visszavonná Donald Trump egyes elnöki rendeleteit Joe Biden – írja a Biden-közeli forrásokat megszólaltató The Washington Postra hivatkozva a The Hill.

A lap szerint Biden visszalépteti Amerikát a párizsi klímaegyezménybe, illetve az Egészségügyi Világszervezetbe. A demokrata politikus emellett azonnal eltörölné az egyes muszlim országok állampolgárainak bevándorlását tiltó rendeletet, s visszaállítaná a gyermekként Amerikába hozott illegális migránsokat védő DACA-programot.

A The Hill rámutat: Biden csapata már megkezdte az átadás-átvétel előkészítését. A minisztériumok élére szánt jelöltek listáját hálaadás környékén, vagyis november végén tehetik majd közzé.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2020. november 09. 10:23
Mindig elcsodálkozom libsi-bolsiékon: Őrületben vannak mindaddig, amíg meg nem kaparintják a hatalmat. Őrjöngve bármit megtesznek érte. És amikor eljön az áhított pillanat...amikor győztesnek érezhetnék magukat...akkor...na nem, nem örülnek...hanem tovább keresik az ellenfelet, hogy a bennük tomboló gyűlöletet, amit a győzelem sem tudott feloldani, megélhessék, kitombolhassák. Őrjöngve keresik tovább a lehetőséget, hogy az általuk immár legyőzöttnek vélt ellenfelet megtaposhassák, megkínozhassák, leköpdöshessék, képletesen vagy valóságosan kinyírhassák. És ha elfogy az ellenfél, akkor majd tovább folytaják, az őrjöngést, immáron maguk között, egymással szemben. Persze tudom, nincs ebben semmi új, mindig is ilyenek voltek, lásd "nagyfranciaforradalom"... Mondanám, hogy szerencsétlenek...de borzasztó látni ezt..
Highlander07
2020. november 08. 19:44
Trumpnak volt 4 éve arra, hogy ezt a kretén, debil, genetikailag elsorvadt, érzelmi és értelmi fogyatékos bandát kiiktassa, agyonlövesse, eltüntesse mindenestől, szó nélkül. Nem tette. Itt az eredmény.
Csigorin
2020. november 08. 17:30
rohadek mar hozza is a terroristakat meg persze a virust amugy melyik szakerto irta ezt a cikket ha annyit se tud, hogy az usaban nincsenek miniszteriumok?
Akitlosz
2020. november 08. 13:34
A Karácsony ember szerint ez a normalitás. Az illegális bevándorlástól jobb világ sehol nem lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!