Pszichiátriai vizsgálat vár a kamaszfiúra, aki ledobott egy gyereket a Tate Modern teraszáról

2019. augusztus 08. 18:42

A tizenévesnek februárban kell bíróság elé állnia, addig őrizetben marad.

2019. augusztus 08. 18:42

Pszichiátriai vizsgálatnak vetik alá azt a 17 éves kamaszt, aki a minap a gyanú szerint ledobott egy hatéves gyereket a londoi Tate Modern múzeum 10 emelet magasan lévő kilátóteraszáról. A tizenévesnek februárban kell bíróság elé állnia, addig őrizetben marad.

A londoni központi büntetőbíróság csütörtökön hozta meg erről szóló döntését. A kamaszfiú a mostani meghallgatáson sem közölt semmit tettének indítékairól. Pusztán nevének, lakcímének és életkorának megerősítésére volt hajlandó. Személyazonossága a  kiskorúakra vonatkozó törvényi előírások értelmében nem hozható nyilvánosságra.

A gyanúsított vasárnap délután dobta le hatéves áldozatát a világhírű múzeum kilátóteraszáról. A francia kisfiú, aki a szüleivel tartózkodott az intézményben és vakációra érkezett Londonba, öt emeletet zuhant, mentőhelikopterrel szállították kórházba. Súlyos sérüléseket, gerinc-, láb- és kartörést szenvedett, vérzés alakult ki az agyában. 

A Tate Modern az Egyesült Királyság legnépszerűbb turistalátványossága, tavaly 5,9 millióan keresték fel. 2000-ben nyílt meg a Temze partján egy régi erőmű épületében, a kilátóteraszt 2016-ban adták át egy bővítés keretében.

(MTI)

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nibiru
2019. augusztus 09. 06:48
Skizofrén. https://www.dailymail.co.uk/news/article-7324759/Tate-Modern-pusher-scarily-intelligent-mental-patient-slipped-away-minders.html The 17-year-old - who cannot be named for legal reasons - is thought to suffer from schizophrenia and is normally only allowed out of a secure home when accompanied by two carers. A kérdés, hogy hol volt a két gondozója?
Bűbájos Küsmödy
2019. augusztus 09. 06:19
Én már tudom is a "vizsgálat" végeredményét! Fogadást ajánok, kérem a téteket !!!
tevevanegypupu
2019. augusztus 08. 22:21
Csak gyógyuljon meg az a kisfiú..ne maradjon semmi a sérüléseiből..és sok szeretettel és odafigyeléssel talán lelkileg is meggyógyulhat.. És remélem majd meg tudjuk azt is, hogy a tizenhétévessel hogy alakul..a vizsgálat, a tárgyalás és az ítélet..Hogy miért tette, egyáltalán hogy jutott az eszébe ez..Az egész valami abszurd horror..
békalepcse
2019. augusztus 08. 21:27
Egyet értek! Februárig bitófán kell őrízni....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!