Rágyújtották a házat egy AfD-s politikusra

2019. július 29. 11:21

A rendőrség szóvivője szerint a politikai motiváció sem zárható ki az ügyben.

2019. július 29. 11:21

Megpróbáltak megölni egy AfD-s politikust Szász-Anhaltban – írja a Zeit. A harminckét éves politikus egy nővel aludt egy kerti kisházban vasárnap reggel. A nő furcsa zajokra ébredt, majd az ablakon kinézve meglátta, hogy valaki éppen elfut a háztól. Csak később fedezte fel a tüzet, amit sikerült eloltani. A ház közvetlen környezetében ekkor többen, köztük gyerekek is tartózkodtak, de senkinek sem esett baja.

A stendali rendőrség szóvivője szerint nem zárható ki a politikai motiváció az ügyben, de további részleteket egyelőre nem közölt. A tartományi bűnügyi hatóság szakértői égésgyorsító anyagokat találtak a helyszínen. 

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2019. július 30. 07:38
mivel senki sem nyüszít az EU-ból emiatt, feltételezem, hogy az ellenzéket felgyújtani demokratikus és ettől nem sérül a fékek és ellensúlyok rendszere.
balbako_
2019. július 29. 15:18
Ideje lenne az Antifák és uszítóik közt szétcsapni.
Bigbeeeee
2019. július 29. 14:55
Mozgalmas lesz, amikor az Afd-sek elkezdenek visszaütni. A németek nagyon le lettek csendesítve, de ha elszakad a cérna...
robag
2019. július 29. 13:52
Na akkor kik is a valódi szélsőségesek arrafelé?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!