Foglyul ejtette a malajziai állampolgárokat Észak-Korea

2017. március 07. 22:05

Tovább nőtt a diplomáciai feszültség Észak-Korea és Malajzia között.

2017. március 07. 22:05

A malajziai kormány kiutasította az észak-koreai diplomatákat az országból, mire válaszként Észak-Korea úgy döntött, nem engedi ki az országból a malajziai állampolgárokat. Erre válaszul Malajzia úgy döntött, letartóztatják az észak-koreai diplomatákat, ha kilépnek a kuala lumpuri követségből – számolt be hétfőn az Euronews.

Kim Dzsong Un öccse, Min Dzsong Nam meggyilkolása miatt vált feszülté a két ország kapcsolata. A diktátor féltestvérét a kuala lumpuri nemzetközi repülőtéren feltételezhetően észak-koreai ügynökök mérgezték meg. Egy vietnami és indonéziai nőt gyanúsítanak a merénylettel, akik azt állítják nem voltak tisztában azzal, hogy gyilkosságra akarták rávenni őket.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kispufi
2017. március 08. 10:09
a disznófejű pszichopatát nyilvánvalóan likvidálni kell, bármi is lesz utána.
Csigorin
2017. március 08. 09:11
"gy vietnami és indonéziai nőt gyanúsítanak a merénylettel, akik azt állítják nem voltak tisztában azzal, hogy gyilkosságra akarták rávenni őket." jaja persze, meeg a meseben is hisznek. Ezt a ket gyilkost adjak at Phenjannak, majd ott bevalljak meg az oreganyjuk ifjukori botlasait is, es mindjart megjavul a helyzet.
Strassnoff Ignác
2017. március 07. 23:32
Mekkora szopás már, hogy ez a dagadt kis geci azt csinál, amit akar, míg atomfegyvere van senki nem mer lépni ellene.... Persze eszébe sincs senkire rakétát lőni. Nem hülye gyerek ez, Svájcban tanult, értelmes fickó. Viszont míg el bírja hitetni a világgal, hogy képes atomcsapást mérni akárkire, csak mert rossz napja van, addig megy szépen az élelmiszersegély, és elnézik minden disznóságát. Csak, hogy ne legyen rossz napja. Ez amúgy tök kényelmes a világnak. Évi pár hajórakomány rizs, aztán nincs gond Észak-Koreával. Rend van, csend van, gond egy szál se. Megbuktatni a rendszert ezerszer kockázatosabb. Ki tudja, kinek a kezébe kerülnének az atomfegyverek? Persze a nép beszopta, de hát így jártak...
Morgen
2017. március 07. 22:11
Nem bírnak magukkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!