Egy magyart is kimentenek Tripoliból

2011. augusztus 26. 12:37

Egy magyar állampolgárt is ki kell menteni a líbiai fővárosból. A Máltáról induló hajós mentőakciót a tripoli magyar nagykövetség koordinálja.

2011. augusztus 26. 12:37

A magyar nagykövetség által koordinált mentőakció keretében hajókkal mentik ki a külföldieket Tripoliból. Galli László tripoli főkonzul elmondta: Máltáról két hajót küldenek, így összesen 110 embert menekítenek ki Líbia fővárosából. A Líbiát elhagyó külföldiek között egy magyar állampolgár is megtalálható.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
celkereszt
2011. augusztus 28. 10:12
Minek kell menekülni, ha győztek a felkelők? Előlük?
hartnesz
2011. augusztus 27. 17:06
valszeg valaki úgy döntött hogy haza látogat csak ugyi ha lehet állami pénzen is akkor inkább kimenteti magát
Himalája
2011. augusztus 27. 10:21
El kéne magyarázni, hogy miért kell kimenteni. Hisz hétfőtől Tripoli, a NATO és a Fekelők ellenőrzése alatt áll. És miért nem kellet kimenteni még akkor, amikor a NATO egy nap allatt több tucatnyi légitámast indított. Mi a fene történik ott, hogy menteni kell akkor, amikor már állítolág kiharcolták a szabadságot? Nem furcsa?
TroppauerH
2011. augusztus 26. 19:44
Hónapok óta tart a "forradalom" ebben a remek berber országban. Mi fenét keresnek még ott "magyarok"? James Bondot játszanak?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!