WikiLeaks: UFO-s utalások a táviratokban

2010. december 03. 17:42

UFO-kkal kapcsolatos utalások is vannak a még nem megjelentetett táviratokban - tájékoztatott Julian Assange, aki a Guardian online felületén válaszolt az olvasók kérdéseire. A WikiLeaks szóvivője kifejtette: szerinte a diplomáciai adatokat kiszivárogtató személy kivételes hős. Leírta azt is, hogy azokat akik meggyilkolására uszítanak bíróság elé kellene juttatni.

2010. december 03. 17:42

UFO-kkal kapcsolatos utalások is vannak az eddig még nem publikált táviratok között - közölte Julian Assange. A WikiLeaks szóvivője a Guardian honlapján válaszolt az interneten feltett kérdésekre.

Assange azzal kapcsolatban, hogy többen életének kioltására szólították fel az amerikai titkosszolgálatokat kifejtette: akik erre uszítanak, azokat megvádolhatnák gyilkosságra való felbujtással. Hozzátette: a Wikileaks szerkesztősége megteszi a szükséges óvintézkedéseket.

„Ha valóban az a helyzet, ahogy a Pentagonban feltételezik, hogy Bradley Manning, a fiatal katona áll több legutóbbi kiszivárogtatásunk mögött, akkor egyértelműen egy kivételes hős” - jelentette ki Assange, majd hozzátette: nem tartja fontosnak, hogy újságírónak tartják-e, inkább kiadóként és főszerkesztőként határozta meg saját magát.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Übermayer
2010. december 03. 22:36
egyébként szuperjók ezek a Strabag reklámok itt a mandineren: biztonság, hatékonyság, partnerség ....óbazzeg
Übermayer
2010. december 03. 22:34
lehet hogy kapcsolatot találtak az UFO-k és a Magyar Gárda között
magnamater
2010. december 03. 20:14
Hisznek é Clintonék az UFÓkban, vagy szörnyű új fegyverek vannak UFÓknak álcázva?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!