Nők és lovak: Kadhafi Berlusconival találkozik

2010. augusztus 29. 16:53

Rómába érkezett vasárnap Moammer el-Kadhafi líbiai elnök, aki egy év alatt negyedszer jár Olaszországban, miközben lendületesen javulnak az afrikai ország és korábbi gyarmattartója közötti gazdasági kapcsolatok.

2010. augusztus 29. 16:53

Silvio Berlusconi olasz kormányfő és Kadhafi hétfőn ünnepli meg a barátsági szerződés aláírásának második évfordulóját, de a ramadan ünnepe miatt csak naplemente után. Az ünnepség alkalmából tartandó lovasbemutatóra 30 telivér berber lovat szállítottak légi úton Rómába. Szokásához híven a líbiai látogató magával hozta beduin sátrát, amelyet ezúttal országa római nagykövete luxusrezidenciájának a kertjében állítanak fel.

Kadhafi, mint legutóbb, 2009 novemberében, egy hostess-ügynökség által válogatott 200 fiatal olasz nő előtt fogja kifejteni országával kapcsolatos gondolatait, és beszél majd a nők szerepéről az iszlámban.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lopedevega
2010. augusztus 30. 12:00
A sok tudatlan blogoló társtól kérdezem, hogy tudja-e : -a libiai államban soha senki külföldi nem szerezhet ingatlant és állampolgárságot, -a teljes líbiai kőolaj és földgáz vagyon az államé, aminek bevételéből fizetik az ország oktatását, egészségügyét, -szintén ebből a bevételből tartják fenn a méregdrága öntözéses oázisokra alapuló mezőgazdaságot aminek az árai így megfizethetőek a 6 millió állampolgárnak, - Líbia Afrika második leggazdagabb állama Na ezek a tények nem tetszenek a kozmopolita globalista liberális csürhének. Ezért nem jó Kadhafi. Szerintem meg követendő példa a számunkra.
sky.net
2010. augusztus 30. 08:41
divatos ez a figura kicsit napóleon kicsit átüt az waffen SöSö is meg még egy kis military nyugatias beütés, szovjet tábornoki designnal kiegyensúlyozva ...az ideológiai ütközéseket ... afrikai vonalon színes a papagálytollakkal , és üveggyöngyökkel és tigrisbőrrel felspécizett törzsfőnöki ...erős falunak erős a bikája öntudat... de mivel egy jó ideje már nemigen működik a dolog ... csinos hárem macák hadával és látványos cirkusszal kell kompenzálni a nyomasztó valóságot ... csak aztán pofára ne baszódjon az uraság a repcsi feljárón mint pl fidel elvtárs ..
doncamillo
2010. augusztus 30. 07:20
Berlusconi nagyon jóban van a terrorista-vezér Kadhafival, aminek sok oka van, pl. annak a megfontolásnak a jegyében, hogy a veszélyes ellenféllel jobb jóban lenni, mint haragban...Berlusconi nagyon ügyesen politizál vele: sok jó üzletet köt vele (figyelem: nem saját maga, hanem Itália számára), sőt az is lehet, hogy közösen csajoznak:-)))) - de ami megkülönbözteti a mi s..nyaló szoclibjeinktől az az, hogy lehet: két grappa között sok mindent megígérnek egymásnak, de B. a végén kizárólag az olasz érdekek szerint cselekszik!!! És magasról tesz arra, akinek ez nem tetszik! Az olasz mediterrán lélek igen szellemesen és finoman ironizál a mai újságokban, amiknek szalagcímei azt adják hírül, hogy ez az idióta Kadhafi a tegnapi fogadáson azt javasolta nyilvánosan, hogy Európa térjen át az iszlám hitre!!!:-)))))))))))))
vero1_
2010. augusztus 29. 20:48
az a macska ott jobb oldalt megérne egy tányérdobálást
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!