Kisvárdán játszotta hazai mérkőzését az ukrán női kézilabda válogatott

2023. április 11. 21:22

Igazi hazai hangulatot alakítottak ki maguknak.

2023. április 11. 21:22
null

Szijjártó Péter Facebook-bejegyzésben osztotta meg a hírt, hogy Kisvárdán rendezték meg az Ukrajna – Észak-Macedónia női kézilabda világbajnoki-selejtező mérkőzést.

Az ukrán kézilabda szövetség elnöke még februárban fordult azzal a kéréssel Magyarországhoz, hogy a mérkőzést hazánkban rendezhessék. 

A külügyminiszter bejegyzéséből kiderül, hogy Magyarország azonnal északkeleti szomszédja segítségére sietett.

„Természetesen mindvégig szem előtt tartottuk és tartjuk, hogy a sport és a sportolók nem lehetnek a háború vesztesei"

– írja Facebookon. 

A mérkőzést 24-12 arányban Ukrajna nyerte, és miután az odavágón is sikerült legyőzniük Észak-Macedóniát, ők harcolták ki a világbajnoki indulást.

Nyitókép: Facebook

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. április 12. 11:52
Hálás nekik kisvárda ukrán vezetése és lakossága a turuldöntésért, a magyar jelképek meggyalázásáért, a történelemhamisitásért, a hohol orosz és magyarellenes nácizmusért, a napi magyargyalázásért. Elképesztő ez a csicskamentalitás helyi és állami szinten is! Nincs ott a keleti végeken se egy önbecsüléssel bíró magyar ember? Mert judapesten már régen nincs.
Skulo
2023. április 12. 11:03
Helyes! Ez az igazi segítség, amikor az életet támogatjuk. Közvetlenül a kis embert. aki dolgozik sportol, ké szül az életre. Ha fegyvert adnánk, tovább ölné egymást a két testvér, a felbújtó, az okozó harmadik, meg röhög a markába, miközben kirabolja Ukrajnát az európaiak pénzén.
pollip
2023. április 12. 04:09
Féltem a lányokat. Nehogy bajuk essen, ha hazamennek.
Hydra Esus
2023. április 12. 01:27
Valami ilyesmit várunk a többi ukrán "barátunktól" is. Példát vehetnének a lányokról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!