Sajttortával akarta meggyilkolni hasonmását a New York-i nő

2023. április 20. 09:46

Az orosz származású nőt korábban az Interpol is körözte.

2023. április 20. 09:46
null

Huszonegy év börtönbüntetésre ítélték azt a New Yorkban élő orosz származású nőt, aki 2016 augusztusában egy sajtottortával akarta megmérgezni a kozmetikusát – írta meg a BBC.

Viktoria Nasyrova egy mérgezett sajttortával állított be Olga Tsvyk házába, azzal a céllal, hogy ellopja a nő személyazonosságát, mivel nagyon hasonlítottak egymásra.

Tsvyk miután evett a tortából, hallucinálni és hányni kezdett. A nőre másnap reggel talált rá a barátja fehérneműben, körülötte szétszórt gyógyszerekkel, akkor öngyilkossági kísérletre gyanakodtak. A nő később észrevette, hogy eltűnt az ukrán útlevele és amerikai munkavállalási engedélye. Tsvyk ezután fordult a rendőrséghez. Viktoria Nasyrovát idén februárban huszonegy év börtönbüntetésre ítélték gyilkossági kísérlet miatt.

Korábban, 2015-ben az Interpol is körözést adott ki Nasyrovára, miután azzal gyanúsították, hogy meggyilkolta a szomszédját és ellopta megtakarításait. 

A nyitóképen balra Viktoria Nasyrova, jobbra Olga Tsvyk. Forrás: Facebook

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2023. április 20. 12:54
Megölte a hasonmását az orosz származású Hason Mása.
apika2
2023. április 20. 10:38
Bréking! Döbbenet! Észak Koreában ma se kell forgalmi dugótól tartani az autósoknak! A világ egyik legbiztonságosabb országa. Tavaly nem volt egyetlen autós ütközés se.
Varta
2023. április 20. 10:29
és ez csak pont most került nyílvánosságra, rém érdekes egybeesés :)
makám
2023. április 20. 10:27
ügyes. de ostoba is egyben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!