Hódmezővásárhely nem áll készen az LMBTQ-bulira

2023. április 06. 18:56

A Szexy Szombat Party fantázianévre keresztelt esemény végül elmaradt.

2023. április 06. 18:56
null

Komoly felháborodást váltott ki a Hódmezővásárhelyiek körében, amikor március elején kiderült, hogy az egyik szórakozóhelyen LMBTQ-bulit tartanának. A Szexy Szombat Party fantázianévre keresztelt eseményt a hódmezővásárhelyi Colosseum clubban rendezték volna meg március 11-én, ám a szervezők végül lemondták a bulit, arra hivatkozva, hogy a város még nem áll kész erre.

Az eseményre meghívtak két dj-t is, akik a „múlt és a jelen legjobb LMBTQ-zenéit” játszották volna. Fellépett volna még egy Nina Von Chains nevű transznemű előadó, a hajnali órákban pedig egy „Szexy pasik show”-ra is sor került volna – számolt be a Szegeder.hu.

Az eseményre csak az LMBTQ-személyeket, illetve a barátaikat hívták meg, és kikötötték: tilos a parti többi résztvevőjéről fényképet készíteni.

Az esemény végül a helyiek felháborodásának, valamint a Mi Hazánk Mozgalom közbenjárásának köszönhetően elmaradt. Baranyi László, a párt Csongrád-Csanád vármegyei elnöke a program tervezett időpontja előtti napon azt mondta:

„Márki-Zay Péter behódolt az LMBTQ-lobbinak”, mondta, és hozzátette, „az LMBTQ-felforgatók a gyerekektől a szivárványt már elvették, a gyerekeink jövőjét nem hagyjuk ellopni!”

Nyitókép: Jaime Reina / AFP

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2023. április 07. 16:55
remeljuk mas sem !
Osztap Bender
2023. április 07. 16:06
Az ilyen "összejövetelek" betiltása, szétzavarása a hatóságok dolga lenne. De a nemzeti kormány az itthoni "bátor" pofázáson kívül semmit nem mer tenni ellenük, ugyanúgy mint a haramia eu. és a szaros nato ellen sem. A hazánkat folyamatosan gyalázó finneket és a svédeket is beszavazzák a nato-ba. Ezen kívül "ukrajna" területi egységét védelmezik. Azokét, akik az ottani magyarság kiirtására készülnek, akik meggyalázták a munkácsi várat is.
Oldalkosár
2023. április 07. 15:58
A volt Kaszinó, az ország egyik legszebb nyerstégla falazatú épülete többet érdemel.
KBA98
2023. április 07. 13:36
MZP csinált 7 gyereket és van bőr a pofáján az lmbtq és egyéb baromságokkal foglalkozni! Csessze meg őt valamelyik lobbista!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!